VIDEO: Bussines small talk – što nikad ne smijete izreći?

Autor: Majda Mikulandra , 04. studeni 2021. u 13:08
Foto: PD

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu.

Jeste li ikad vodili “small talk” u vašem poslovnom okruženju? Small talk doista može biti sjajan alat kojim ćete se bolje povezati sa sugovornikom, ali može biti i toliko ubojit da ćete si uništiti sve šanse za zaključenje dobrog posla. Što definitivno nikad, baš nikad, ne smijete uključiti u small talk u poslovnom okruženju,  pogledajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close