VIDEO: 3 načina za brzo usvajanje dobrih navika

Autor: Majda Mikulandra , 09. prosinac 2021. u 13:24
Foto: PD

U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend.

Koliko ste puta na početku Nove godine odlučili usvojiti neke dobre navike, primjerice, promijeniti način prehrane, uvesti više tjelovježbe ili prestati pušiti. No, nakon nekoliko dana, sve padne u vodu i opet se vraćate starim navikama. Lanac dobrih navika je, zapravo, skup malih, jakih karika. Koji je najučinkovitiji kod za „ugrađivanje“ bilo koje nove navike, pogledajte u novom videu „Govornika“.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima, koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close