Vlasnik Orbico grupe Branko Roglić, ekskluzivno za prvi broj Adria Luxury Society: ‘Racionalnost donosi konkurentnost’

Autor: Promo , 15. srpanj 2020. u 12:05
FOTO: Drazen Kokoric

U prvom broju magazin Adria Luxury Society donosi intervju s Brankom Roglićem, predsjednikom Nadzornog odbora Orbico grupe, te vodećim biznis liderima u regiji.

Misija ovog luksuznog izdanja tiskanog u limitiranoj ediciji na engleskom i hrvatskom jeziku jest osnaživanje i povezivanje luxury communityja u Adria regiji

#people #business #experience

S ponosom vam predstavljamo prvo limitirano izdanje premium magazina Adria Luxury Society, u čijem je fokusu osnaživanje i povezivanje poslovne zajednice Adria regije. Na stranicama ovog jedinstvenog magazina očekuju vas aktualne teme, intervjui s ekspertima i opinion makerima, primjeri uspješnih svjetskih i regionalnih luxury projekata te priče koje pokazuju svu snagu ovoga tržišnog segmenta.


Priča o uspjehu krije se i iza imena Branka Roglića, predsjednika Nadzornog odbora i vlasnika distributerske tvrtke Orbico grupa, koja poslujući u 20 zemalja ostvaruje promet od 2,3 milijarde eura. U razgovoru za Adria Luxury Society gospodin Roglić govori o poduzetništvu u krizi, budućnosti moderne distribucije te odnosu s obitelji i suradnicima zbog kojih je, kako napominje, njegova kompanija toliko uspješna. „Samo poriv za uspjehom nije dovoljan: ako niste zaljubljeni u svoj posao, to vam je isto kao da imate ženu koju ne volite”, izjava je g. Roglića koja govori o strasti bez koje uspjeh nije moguć. Baš ta strast i snaga regionalnih lidera, poput Branka Roglića, pozivnica su da uronite u Adria Luxury Society  magazin koji na tržište donosimo u trenutku kada se mijenja dosadašnji način djelovanja, u kojem se svjetska tržišta „traže” i planiraju korjenite promjene, kada je više nego ikada važno pomiriti novo i tradiciju.

Tržište luksuza oduvijek je bilo bastion kvalitete i povjerenja, a medijskom podrškom i networkingom medijska kuća Adria Media Zagreb želi akterima industrije luksuza pružiti okvire unutar kojih mogu promovirati svoje ideje, dobre poslovne prakse i viziju koja će nakon krize povećati njihovu snagu na tržištu. I to onako kako ta industrija i zaslužuje biti zastupljena – u obliku luksuzno otisnutog i vizualno snažnog premium magazina, tiskanog u limitiranoj ediciji na engleskom i hrvatskom jeziku te posvećenog kvalitetnim ljudima, idejama i iskustvima.
Adria Luxury Society snažan je vjetar u leđa i podrška akterima ove industrije, nastavak razvijanja ideje o osnaživanju industrija iz područja luksuza, promoviranja kreativnosti i vrhunske kvalitete u Adria regiji.
Budite i vi dio naše priče i jedinstvenog communityja koji će budućnost dočekati snažno, kreativno i usmjereno na napredak.
Stvaran luksuz nikada nije bio ništa manje od toga!

Svoj primjerak premium magazina Adria Luxury Society potražite na www.adrialuxurysociety.com te budite dio Adria Luxury zajednice prijavom na adrialuxurysociety@ adriamedia.hr

New Report

Close