Vi ste na pauzi, no treba li biti i vaša karijera?

Autor: Promo , 04. kolovoz 2021. u 09:04

Ako ste jedni od onih koji žele ispunjeno i produktivno ljeto, na svojem odmoru spojite ugodno s korisnim. U trenucima kada vama najbolje odgovara uživajte u Summer Leadership Retreat – besplatnom online ciklusu koji vam omogućuje COTRUGLI Business School!

Ljeto je u punom jeku, out-of-office uključen, a vi na zasluženom i dugo očekivanom odmoru. Izvrsno! Razmislite još jednom: vaša karijera nikada ne uzima pauzu, zar ne? Većina industrija usporava u ljetnim mjesecima, a to čini idealno vrijeme za rad na osobnom razvoju.

COTRUGLI Business School nudi vam priliku da svoje liderske vještine nastavite produbljivati na setu predavanja Mikea Georgea, priznatog autora iz područja osobnog razvoja i vodstva. Summer Leadership Retreat mjesto je na kojem će vas Mike voditi kroz 6 polusatnih tematskih cjelina s ciljem da predahnete, preusmjerite energiju i steknete novu perspektivu. Samo motivirani lideri će utjecati na druge i potaknuti kreativnost i inovacije, stoga osigurajte da vaš stil vođenja dovede vaš tim i organizaciju do bolje komunikacije te veće učinkovitosti i produktivnosti.

Teme koje vas očekuju: From Force to Power, Dealing with Difficult Relationships, Living and Leading with Purpose, Are you Walking the Path of the Master or the Path of the Slave?, Mysteries of Karma and the Law of Reciprocity, Leading with Emotional Intelligence.

Predavanja su besplatna i dostupna do 31. kolovoza 2021., a budući da se odvijaju online, sami određujete njihovu dinamiku. Za više informacija i prijavu kliknite ovdje.

O predavaču:

Mike George autor je 16 knjiga iz područja razvoja samosvijesti, emocionalne inteligencije i vodstva. Neke od najpoznatijih su Being Your Self, Don’t Get MAD Get Wise i Liberating Leadership. Predavač je na MBA programima COTRUGLI poslovne škole već 15 godina, a vodi module Leadership, Communication and Change i Self Management and Personal Development. George je trener i konzultant za osobni i profesionalni razvoj za neke od najpoznatijih svjetskih tvrtki: Mitsubishi, Siemens, Johnson and Johnson, Dupont, American Express, British Telecom, Tetra Laval, United Bank of Switzerland, KLM, Royal Dutch Airlines, The Allianz Group, Barclays Bank, Royal Mail, Royal Bank of Scotland, NHS, Sheraton Hotels, The BBC, Pliva, Heineken, Agrokor, CCHBC, Dukat, Carlsberg, Zagrebačka banka, Alstom.

New Report

Close