Tvrtka ROX otvorila revitalizirani ROX benzinski servis

Autor: Promo , 18. prosinac 2018. u 09:04
Foto: promo

Otvaranjem revitaliziranog ROX benzinskog servisa u Zagrebu, tvrtka ROX kao Inin dugogodišnji kupac naftnih derivata te dobavljač robe široke potrošnje ostvarila je ekskluzivnost u poslovanju i postala prvi INA partner u Hrvatskoj.

Tvrtka ROX nedavno je na Slavonskoj aveniji otvorila revitalizirani ROX benzinski servis!

Radi se o suradnji tvrtke ROX i INA Grupe po modelu INA partner. Takav model poslovanja omogućuje ROX benzinskom servisu prodaju isključivo Ininih goriva. Uz ponudu Ininih kvalitetnih goriva Eurodizel i Eurosuper 95, kupci će na ROX benzinskom servisu moći točiti i Eurodizel Class Plus te Eurosuper 95 Class Plus. Također, u ponudi su dostupni i Inin autoplin te plin u bocama.

ROX PRVI INA PARTNER U HRVATSKOJ

ROX benzinski servisi na području Bosne i Hercegovine dugi niz godina posluju po modelu INA partner, no INA taj model poslovanja do sada nije prakticirala u Hrvatskoj.

Otvaranjem revitaliziranog ROX benzinskog servisa u Zagrebu, tvrtka ROX kao Inin dugogodišnji kupac naftnih derivata te dobavljač robe široke potrošnje ostvarila je ekskluzivnost u poslovanju i postala prvi INA partner u Hrvatskoj.

PRVA BRZA E-PUNIONICA

Na ROX benzinskom servisu nalazi se i prva brza punionica za električne automobile na benzinskoj postaji u Hrvatskoj. Prvom brzom e-punionicom na prvoj benzinskoj postaji u Hrvatskoj osigurana je vrhunska usluga punjenja za domaće korisnike električnih vozila, ali i sve veći broj turista koji na odmor u Hrvatskoj dolaze upravo električnim vozilima.

E-punionica postavljena u sklopu ROX benzinske postaje istovremeno može puniti dva automobila, s ukupno tri različita standardna priključka (Chademo 50kW, Combo 50kW i Type2 43kW).

Veliko nam je zadovoljstvo i čast predstaviti prvu brzu e-punionicu za električna vozila na ROX benzinskom servisu u Zagrebu. Kao tvrtka koja više od 25 godina uspješno posluje u distribuciji naftnih derivata u Hrvatskoj i ostatku regije, želimo pružiti primjer i podići svijest o isporuci čišćih pogonskih energenata i usluga. Jako nam je drago da je Hrvatski Telekom u nama prepoznao idealnog partnera za realizaciju ovog važnog projekta. Nadamo se da će revitalizirana ROX benzinska postaja s brzom e-punionicom pružiti primjer i drugim lancima benzinskih postaja i podići svijest o važnosti povećanja električne energije u prometu, kao ekološki najprihvatljivijeg rješenja.“, izjavio je predsjednik Uprave ROX-a g. Ivo Krištić.

Usluga je dostupna 0-24 sedam dana u tjednu te je do daljnjega potpuno besplatna za sve korisnike električnih automobila. Punjenje traje oko 20 minuta, iskustvo korištenja je digitalno, a dostupna je i korisnička podrška putem pozivnog centra Hrvatskog Telekoma, partnera u realizaciji projekta.

New Report

Close