Skok na odmor
ADRENALINSKI PROVOD 

Svi željni adrenalina i dobre zabave, nemojte zaobići Liku, top destinaciju 

Putovanja, osim prilike za upoznavanje novih mjesta i uživanje, donose priliku za istraživanje vlastitih granica. Među najpopularnijim aktivnostima u Lici ističe se adrenalinski turizam koji svaki odmor pretvara u nezaboravnu avanturu. Odvažite se, zabavite se, posjetite provjerena mjesta gdje adrenalin donosi nova i nezaboravna iskustva. 

Promo
08. srpanj 2020. u 10:32
FOTO: Promo

Paragliding 

Ohrabrite se i krenite na avanturu, pogledajte svijet iz ptičje perspektive i poletite iz jedne od rijetkih europskih uzletno-slijetnih staza za paragliding. Bjelopolje paragliding, uzletno-slijetna staza dužine 600 m i širine 300 metara na masivu Ličke Plješivice već godinama privlači paraglajdere i zmajare.  


Foto: Promo 

Airsoft 

Z a ljubitelje vojno simulacijske akcije, u kojoj je najvažnije odraditi misiju i sačuvati živote suigrača, ističemo najpopularniji airsoft poligon u Hrvatskoj – Korenička Kapela. Već prepoznati kao domaćini brojnih susreta i specifičnih akcijskih scenarija, Airsoft klub Lika pružit će posjetiteljima Korenice obilje zabave. Uz jedini uvjet da ste punoljetni, evo načina kako da iskoristite sunčani vikend i razbijete svakodnevicu.  
Foto: Rade Jug 

Paintball 

Jedan od najuzbudljivijih i najpopularnijih adrenalinskih sportova zasigurno je paintball. Igrajući pokušavate izvršiti zadatak, istovremeno eliminirajući igrače protivničkog tima gađajući ih kuglicama koje se ispaljuju iz paintball puške. Paintball avanturu možete doživjeti na dokazano najboljem terenu u Hrvatskoj, u Adventure center Rizvan City u Gospiću.  

Kajakarenje 

Z aveslajte mirnim tokom rijeke Like sve do jezera Krušćica a potom do sela Kaluđerovac. Veslačko iskustvo neće vam biti potrebno jer će vas iskusni skiperi uputiti u sve vještine potrebne za savladavanje ovog sporta. Uz licencirane instruktore u kratkom roku svladat ćete osnovne tehnike veslanja koje ćete uskoro iskoristiti u izazovima rijeke Like.  

Foto: Promo  

Dodatne informacije i kontakti: 

Bjelopolje paragliding: M: +385 (0) 98 446 632, Email: tandemi@paragliding.hr  

Airsoft klub Lika: M:+385 (0) 92 1002 809; +385 (0) 92 1000 940. 

Adventure center Rizvan City u Gospiću. T: +385 (53) 573 333, Email: info@adria-velebitica.hr 

Kajakarenje – Adrenalinski park Likos: M: +385 (0) 98 676 238, Email: likos.outdoor@gmail.com 

 

#LikajeLik 

#Visitplitvice # discoverplitvice 

#Visitgospic #rizvancity #likos #paragliding #kayak #airsoft #adrenalin #outdoor  


 

 

 

New Report

Close