Savršeni božićni pokloni kriju se u mobis.hr ponudi

Autor: Promo , 18. prosinac 2021. u 09:00

Božić je sve bliže i bliže

Božić je sve bliže i bliže, a ti još niti kupio sve poklone? Ne brini, tu smo za tebe i u nastavku ti donosimo mnoštvo prijedloga koje ćeš sigurno iskoristiti, a i pronaći pokoju sitnicu za sebe.

Za sve koje vode aktivan stil života

Sportski život je tvoj način života i voliš se baviti raznim aktivnostima ili biti u prirodi. Biraj odličnu ponudu pametnih satova i narukvica od raznih brendova već od 349 kuna. Čekaju te Xiaomi, Amazfit, Garmin, Samsung, Huawei, Fitbit i Cubot, a tu su i super izdržljivi pametni telefoni koji će izdržati ekstremne vremenske uvjete, padove i kišu. Nemoj zaboraviti i na naše pametne vage s kojima ćeš još preciznije pratiti svoj sportski napredak i zdravlje već od 99 kuna.

Za ekološki osviještene

Uživaš u čistom zraku, izbjegavaš vožnju autom, recikliraš i trudiš se iskoristit svaku stvar do maksimuma? Ako si se pronašao u ovom opisu sljedeća ponuda savršena je za tebe! Biraj nove pametne telefone brenda Renewd koji brinu o okolišu i daju korištenim mobitelima drugu šansu već od 1.699 kuna, u potpunosti su obnovljeni sa originalnim dijelovima i daju ti dvije godine jamstva! Za izbjegavanje gradskih gužvi savršeni partneri su Xiaomi električni romobili uz više od 30% popusta koje će te sigurno dovesti na odredište, dok će ti odlična ponuda pročišćivača zraka domu pružiti čist i kvalitetan zrak u samo nekoliko minuta.

Za filmofile

Pogledaj već danas odličnu ponudu pametnih televizora, tableta, pametnih telefona sa velikim i preglednim zaslonima i vrhunski Xiaomi projektor za nenadmašno iskustvo u gledanju omiljenih TV sadržaja već od 299 kuna. Ako u slobodno vrijeme voliš gledati filmove ili serije, ova ponuda je kao stvorena za tebe. Savršen prikaz boja, točni i oštri detalji, nevjerojatno korisničko iskustvo gledanja, HD prikaz, samo su neke od značajki koje te čekaju kod ovih uređaja.

Za praktične

Spoj tehnologije, praktičnosti i jednostavnosti su najvažnije značajke kojima bismo opisali ovu kategoriju. Svi uređaji ovdje su kako bi tebi olakšali život i uštedili vrijeme, tako te čekaju odlični Xiaomi senzori, nadzorne kamere i sustavi, robot usisavači koji će sav posao obaviti umjesto tebe dok ti bezbrižno piješ popodnevnu kavu već od 59 kuna. Također, tu su u odlične buds bežične slušalice koje će stati u svaki džep već od 149 kuna, a zapetljanim žicama neće biti ni traga, kao i Samsung Galaxy Z Flip3 pametni telefon koji će ti pružiti sve što želiš od pametnog telefona – odlične specifikacije, a stane bilo gdje i vrlo ga je lako koristiti, a do kraja godine dolazi uz super poklon – Galaxy Watch Active 2.

Za gaming frikove

Igrice i dodatna oprema savršen su poklon za svakog gamera. Već danas pogledaj odličnu ponudu igrica za razne konzole, PC, Play Station 4 ili 5 i Nintento, gaming tipkovnice i miševe već od 65 kuna. Tu su i ruteri već od 79 kuna kako nikada ne bi imao problema s internetom i vrhunski Xiaomi gaming monitor koji će još više poboljšati iskustvo igranja igrica.

Za klasičare

Ostani u kontaktu sa svojim najmilijima i pokloni im jedan od odličnih modela mobitela na tipke već od 141 kunu. Biraj između bezvremenskih modela Alcatel, Nokia ili Panasonic uređaja i uljepšaj nadolazeće blagdane dragoj osobi.

Za strastvene ljubitelje glazbe

Kako bi u potpunosti uživao i omiljenoj glazbi biraj vrhunske JBL, Bose i Marshall slušalice i zvučnike već od 265 kuna i odlične Samsung, Apple i Google pametne telefone sa nenadmašno dobrim setom zvučnika. Božićni party dobit će potpuno novu razinu sa super kvalitetnim zvučnicima, a omiljene božićne pjesme itekako će doći do izražaja sa nevjerojatno dobrom ponudom slušalica. Kupi ih već danas i praznici mogu početi.

 

New Report

Close