TOP 505 kompanija
Poslovni softver

Rast prihoda i novih korisnika unatoč novonastaloj situaciji

Datalab HR je, zahvaljujući još davno ranije provedenoj digitalnoj transformaciji svog poslovanja, u tom tromjesečju …
Promo
29. rujan 2020. u 22:00
Goran Težak

Tvrtka Datalab svojim ERP-om PANTHEON pokriva 12 država Jugoistočne Europe i najveći je proizvođač poslovnog softvera na tom području.
„Tijekom izazovnih mjeseci COVID19 pandemije pojavilo se pitanje može li poslovna infrastruktura hrvatskih tvrtki pratiti nove uvjete poslovanja, odnosno mogu li se one uopće prilagoditi novonastaloj situaciji.
Datalab HR je, zahvaljujući još davno ranije provedenoj digitalnoj transformaciji svog poslovanja, u tom tromjesečju čak uspio ostvariti i rast prihoda, a veliko mi je zadovoljstvo potvrditi kako je i većina naših korisnika kojih je već više od 63.000, prebrodila to razdoblje relativno bezbolno.
Uz PANTHEON, uspjeli smo čak i one koji to ranije nisu bili navikli mobilizirati za rad od kuće i prijelaz na 3A poslovanje: Anytime, Anywhere, Any Device. Osnova leži u IT rješenjima koja omogućavaju da više korisnika pristupa istoj bazi podataka bez obzira na to gdje se nalaze.
Svi znamo da je brza prilagodba novim okolnostima i trendovima neophodna za opstanak na tržištu.Stoga mi u Datalabu konstantno unapređujemo usluge PANTHEON ePoslovanja (OCR, e-račun, e-Otpremnica, e-Izdatnica, DMS, Backup…) i tako svoje korisnike ubrzano uvodimo u potpuno digitalizirano poslovanje.
Prvi koji su se usudili poći s nama putem brzog usvajanja novih tehnologija već su za svoju hrabrost nagrađeni vidljivim rezultatima, a oni koji se to ne usuđuju, riskiraju postati nevažni i ostati u pozadini“, objašnjava Goran Težak, direktor Datalaba HR.

Novo rješenje za male tvrtke i računovodstvene servise

„PANTHEON rješenja ePoslovanja, kao i naša nova aplikacija PAW, namijenjeni su posebno malim tvrtkama i njihovim računovodstvenim servisima te predstavljaju potpunu novost na tržištu. Za računovodstvene servise bespapirno poslovanje korištenjem PANTHEON-a u cloudu tako postaje stvarnost.
U tom duhu 20. listopada u Zagrebu, a 22. listopada u Splitu s našim partnerom Hrvatskim Telekomom organiziramo još jednu konferenciju Dan PANTHEON računovođa.
Iskoristio bih priliku i pozvao sve računovodstvene servise da posjete ova naša događanja na kojima ćemo, uz brojne eminentne goste, govoriti o prednostima računovodstva u oblaku, ePoslovanju za računovođe te digitalizaciji i automatizaciji računovodstvenog poslovanja.
Na konferenciji želimo pokazati kako najlakše koristiti nove PANTHEON digitalne alate i aplikacije te kako njihova primjena brzo rezultira vidljivim i mjerljivim poboljšanjem profitabilnosti tvrtke.
Na kraju bih naglasio kako Datalab želi i bit će i nadalje među prvima koji prihvaćaju nove trendove i izazove i uvijek ćemo biti uz svoje korisnike kako bi im olakšati uvođenje pozitivnih promjena u poslovanje.“, zaključuje Težak.

New Report

Close