Rabska fjera proglašena Turističkim događajem godine

Autor: Promo , 09. prosinac 2017. u 10:57
Foto: Press

Ploče i certifikati s oznakom kvalitete „Kvarner Gourmet“ i „Kvarner Food“ dodijeljene su Kvarnerskim restoranima koji su se istaknuli iznimnom ponudom i uslugom.

Na Kvarnerskom danu turizma 2017. koji je držan u Opatiji, Turistička zajednica Grada Raba odnijela je čak dvije vrijedne nagrade. Također, posebno priznanje povodom 50 godina postojanja dodijeljeno je hotelskoj kompaniji Imperial Rab, a čak pet rapskih restorana postalo je nositeljima oznake kvalitete. 

Rabska fjera, poznata manifestacija temeljena na bogatoj tradiciji i povijesti, nagrađena je od strane Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategoriji Turistički događaj godine. Dobivena nagrada još je jedna potvrda uspješnosti ovog popularnog srednjovjekovnog festivala, a nagradu je u ime TZG Rab primila direktorica Ivana Matušan. „Rabska Fjera je nadrasala gradsku proslavu i postala jednom od najboljih hrvatskih manifestacija. Od početka stvaranja Fjere, pa sve do danas, kada primamo priznanje za našu zasad najprepoznatljiviju i najcjenjeniju manifestaciju, prošlo je čak šesnaest godina, ali sjaj ove top manifestacije ne blijedi. U ime organizatora Rabske fjere – Grada Raba, Pučkog otvorenog učilišta Rab te TZG Rab, zahvaljujem TZ Kvarneru na prepoznatom trudu i ovoj vrijednoj nagradi, koja nama znači izuzetno puno“, izjavila je.

Već tradicionalno, Turistička zajednica Kvarnera dodjeljuje i priznanja zaslužnim pojedincima i tvrtkama koji svojim radom i trudom iz godine u godinu doprinose turizmu Kvarnera. U ruke Rabljana stiglo je tako i hvalevrijedno priznanje u kategoriji Djelatnik godine u akciji „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu 2017“ koje je osvojio Luka Perčinić, marketing manager u TZG Rab. „Vijest o nagradi ugodno me iznenadila. Ovom prilikom htio bih se zahvaliti kolegicama i kolegama iz TZ Kvarnera, na ovom, meni vrijednom, priznanju te mi je drago da je ovime prepoznat i cijenjen moj trud. Također, spomenuo bih i sve drage kolegice i kolege iz TZG Raba jer je ovo i njihova nagrada s obzirom da na svim zadatcima i projektima radimo zajedno te funkcioniramo kao tim“, istaknuo je Perčinić. 

Ploče i certifikati s oznakom kvalitete „Kvarner Gourmet“ i „Kvarner Food“ dodijeljene su Kvarnerskim restoranima koji su se istaknuli iznimnom ponudom i uslugom. U kategoriji „Kvarner Gourmet“ s jednim škampom kao oznakom kvalitete nagrađen je Restoran i Villa Hotel Barbat, a oznaku „Kvarner Food Plus“ osvojio je restoran Ana. Među nagrađenim restoranima s Raba su i restoran Marco Polo, Gostionica Perla i Konoba Rab koji su osvojili certifikat „Kvarner Food“.

New Report

Close