Ove godine ljetujete prvi red do mora! Provjerite kako do luksuznog smještaja na Jadranu

Autor: Promo , 17. lipanj 2021. u 11:33
Foto: PR

Sa samo 3 kupona u igri ste za jednu od više od 50 super nagrada. Prvi kupon potražite u petak 18. lipnja u Večernjem listu!

Ljeto je već stiglo, a meteorolozi najavljuju da će biti vruće i suho. Zato je najbolje spakirati kofere, kupiti sladoled, staviti noge u plićak i glavu u hlad.

Jadransko more je većini prvi izbor za osvježenje, a za vas je Večernjak već rezervirao smještaj u najboljim destinacijama i premium hotelima diljem naše obale.

Zaigrajte za nezaboravno ljeto!

Preskočite turističku gužvu i ne gubite vrijeme na traženje savršenog smještaja jer smo to već odradili za vas. Uživajte u premium resortima i hotelima u kojima ste uvijek prvi red do mora.

Ovo ljeto povedite obitelj na Lošinj u hotel Punta Lošinj ili u Tuheljske toplice u Glamping Village Terme Tuhelj. Sunčajte se u Opatiji u premium vikendu za dvoje u hotelu Grand Adriatic ili posjetite Hvar i uživajte u Placehotelu by Valamar. 

Više od 50 nagrada!

Osim odličnih putovanja u nagradnoj igri u mogućnosti ste osvojiti i jednu od više od 50 super nagrada!

Zaigrajte i za prekrasni Bulova Wilton ručni sat u vrijednosti od 6.070,50 kuna ili za Telefunken Ultra HD LED TV.

Ostanite u pokretu sa Petrol poklon karticom u vrijednosti od 500 kuna ili osvojite novi Realme x50 superzoom mobitel. Tu su i pretplate za VL Premium na portalu Večernjeg lista te super zabavne društvene igre!

Kako sudjelovati?

Prikupite 3 kupona koja će izaći u Večernjem listu od petka 18. lipnja do nedjelje 20. lipnja i pošaljite ih na adresu  Večernji list d.o.o., Za nagradnu igru – «Ljetujte s Večernjim!», p.p. 915. 

 

Prvi kupon potražite u petak 18. lipnja!

 

Pravila nagradne igre i sve detalje pronađite na linku

 

Sretno!

New Report

Close