Odlična prilika za diplomante kroz pripravnički program Growww

Autor: Promo , 06. ožujak 2020. u 09:30
INA

Program Growww je jedinstveni jednogodišnji pripravnički program za diplomante s mogućnosti stalnog zaposlenja, a pripravnike kroz godinu usmjerava i potiče mentor kako bi se što bolje prilagodili dinamičnom i multikulturalnom okruženju.

  • Prijave su otvorene do 24. travnja na ina.hr/growww
  • Program Growww nagrađen je kao najbolji program za studente s Croatia’s Best Employer Brand Awards 2019.
  • Od pokretanja programa zaposleno je gotovo 700 pripravnika u INA Grupi

INA Grupa traži pripravnike u sklopu programa Growww koji žele raditi u jednoj od top kompanija u Hrvatskoj koja je također i na vodećoj poziciji u zapošljavanju mladih. Kompanija već 11 godina zaredom kroz Growww priprema diplomante za poslovni svijet i ne nudi im samo posao – nego i karijeru.

Program Growww je jedinstveni jednogodišnji pripravnički program za diplomante s mogućnosti stalnog zaposlenja, a pripravnike kroz godinu usmjerava i potiče mentor kako bi se što bolje prilagodili dinamičnom i multikulturalnom okruženju. Growww je puno više od pripravništva – kompanija nudi posao s punim radnim vremenom, konkurentnom plaćom i kompenzacijskim paketom koji uključuje bonus, troškove prehrane i ostale pogodnosti.

 Gđa Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini pozvala je diplomante da iskoriste ovu odličnu priliku: „Zahvaljujući programu Growww gotovo 700 diplomanata je započelo svoju karijeru s nama, a čak preko 90% njih je ostalo zaposleno u INA Grupi u zadnjih 10 godina. Pozivamo sve diplomante koji razmišljaju o svom prvom poslu da se prijave, donesu nam svježu energiju u dinamični svijet naftne industrije i dobiju priliku učiti od iskusnih kolega i profesionalno se razvijati. Pred nama je izuzetno uzbudljivo vrijeme jer pripravnici mogu sudjelovati  u različitim inovativnim i održivim projektima.“

 Tijekom proteklog desetljeća Growww je kao vodeći program MOL Grupe stekao široko međunarodno priznanje i postao pravi zaštitni znak industrije. Pripravnici kroz program Growww imaju priliku sudjelovati u međunarodnim projektima i surađivati s kolegama iz ostalih kompanija unutar Grupe.

Svi zainteresirani kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jednu godinu radnog iskustva, pozvani su da se putem službene stranice prijave na natječaj do 24. travnja 2020.

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

ORGANIZATOR
POD POKROVITELJSTVOM

New Report

Close