Nove emisije projekta ‘Startaj Hrvatska’ pokazat će strast, volju i upornost nove generacije poduzetnika

Autor: Promo , 05. lipanj 2021. u 18:47
Foto: Spar

Poduzetnička vizija ovih osam kandidata druge sezone projekta „Startaj Hrvatska“ vodi prema pobjedi.

U prvoj polovici listopada kreće emitiranje emisija druge sezone jedinstvenog projekta „Startaj Hrvatska“, što znači i da ponovno imamo priliku pratiti uzbudljive priče kandidata koji koračaju prema ostvarenju svojih poduzetničkih snova.

Projekt „Startaj Hrvatska” pokrenuli su SPAR Hrvatska i Nova TV upravo kako bi inovativnim hrvatskim poduzetnicima i startupima pomogli u plasmanu njihovih proizvoda na police velikog trgovačkog lanca. Nakon iznimno uspješne prve sezone koja je privukla pažnju javnosti, za sudjelovanje u drugoj sezoni projekta „Startaj Hrvatska” ove se godine prijavilo više stotina malih poduzetnika i startupova. Izabrano je osam najboljih kandidata. Njihov poduzetnički razvoj isprepleten s inspirativnim životnim pričama od 9. listopada moći ćemo pratiti kroz dinamične emisije i otkrivati što je sve bilo potrebno da bi se njihovi proizvodi našli na policama velikog trgovačkog lanca.

Jedan od kandidata je Đakovčanin Zvonimir Kalić, uzgajivač eko konoplje, svojevremeno proglašen najboljim mladim hrvatskim poljoprivrednikom. Posebno cijeneći obiteljsko naslijeđe, svoje znanje iz ekonomije preusmjerio je u razvoj ulja od konoplje Croaticanna kojim se u konačnici i prijavio u projekt “Startaj Hrvatska”.

Inovativna Jelena Gadže iz Zagreba osmislila je Fruit Moons, snack od dehidriranog voćnog pirea, koja dolazi u nekoliko okusa. Osim zanimljivog i jedinstvenog proizvoda na tržištu, Jelena će gledateljima pokazati i što znači imati „čeličnu” snagu volje.

Ekipa Kombucha, točnije Roko Romić, Zdravko Džeba, Almira Gilda Tumpap Espina i Mario Likar predstavit će svoj osvježavajući, blago gazirani fermentirani čaj, kao i entuzijazam i zalet koji su ovu poduzetničku priču preko pola svijeta dovele u Zagreb, a potom i u projekt „Startaj Hrvatska”.

Vesna Sirovina i Ivana Grčić iz Samobora gledateljima i potencijalnim kupcima otkrit će više o brendu Melli Aromatica i prirodnim deterdžentima i omekšivačima za rublje kojima, između ostaloga, žele potaknuti sve na očuvanje prirode.

Jedna od kandidatkinja je i Zagrepčanka Maja Feralić koja se, iako je prije desetak godina sama sebi obećala da više nikad neće biti poduzetnica, ipak vratila u poduzetničke vode. Prilagodba na suživot s dijagnozom multiple skleroze i nove životne okolnosti rezultirali su njezinim brendom Nutty BARica pločica s orašastim voćem.

Sve o ručno rađenim raviolima pa-Šta, koji dolaze u tri punjenja i okusom vraćaju u djetinjstvo, podsjećajući na bakinu kuhinju, ispričat će Renata Burić iz Zagreba. Nije se pokolebala ni u najizazovnijim životnim situacijama, što je zajednička odlika svih ovogodišnjih marljivih i ambicioznih kandidata.

Među inspirativnim pričama druge sezone je i ona Brankice Borović iz Radučića, sela u zaleđu Knina, o brendu kozmetike od magarećeg mlijeka Viktoria. Menadžerske poslove i život u Rimu Brankica je zamijenila mirnim životom na selu, a nazivom brenda odala posvetu svojoj kćeri Viktoriji, kao i pobjedi nad svim nedaćama i preprekama s kojima se susrela.

Vinkovčanka Marija Čulo posvetila se proizvodnji smrznutih kolača i slastica 7stars, a projekt “Startaj Hrvatska” prepoznala kao priliku da poslovanje podignu na novu, višu razinu. Taj proces nije jednostavan, ali hrabrosti i volje joj nedostaje.

Svi kandidati ovogodišnjeg izdanja projekta „Startaj Hrvatska“ postat će nova lica hrvatske poduzetničke scene, ali samo jedan među njima će ponijeti vrijednu titulu HIT proizvoda 2021. Tko će to biti, odlučit će kupci SPAR-a koji kupnjom proizvoda mogu podržati svoj omiljeni proizvod. Svi proizvodi mogu se pronaći na posebnim „plavim policama” koje će biti na raspolaganju svim kupcima u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima diljem Hrvatske.

Prve kandidate druge sezone projekta „Startaj Hrvatska“ upoznajte u subotu, 9. listopada u 18.15 sati na programu Nove TV, a potom svake sljedeće subote nastavite pratiti ove uzbudljive poduzetničke priče.

New Report

Close