Kako organizirati event usred pandemije? Budite inovativni

Autor: Promo , 06. srpanj 2021. u 11:19
Stara tvornica Rovinj WMF

Proaktivniji pristup pokazala je suradnja Maistre i tvrtke Confive koja se specijalizirala za hibridne i digitalne evente.

Kongresni kapaciteti Maistre na tri neponovljive lokacije, sjajna prometna povezanost Rovinja, Zagreba i Dubrovnika s drugim hrvatskim, ali i europskim gradovima, te inovativna suradnja Maistre i tvrtke Confive, omogućit će vam organizaciju evenata za pamćenje i u ovim izazovnim vremenima.

Maistra Hospitality Group ima bogato iskustvo u organizaciji najpoznatijih domaćih festivala i konferencija, ali i manjih privatnih događanja. Hoteli The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb, International Zagreb, Sheraton Dubrovnik, Grand Park Hotel Rovinj, Lone, Eden, Istra kao i Stara tvornica duhana u Rovinju imaju pažljivo dizajnirane polivalentne dvorane za konferencije, poslovna okupljanja, korporativne sastanke i svečane bankete. No, to u pandemijskim vremenima nije dovoljno – zbog potrebe za osiguravanjem minimalne distance i drugih sigurnosnih protokola, povećavaju se troškovi organizacije, a smanjuje broj sudionika današnjih evenata, što mnoge odvraća od organizacije.

 

Proaktivniji pristup pokazala je suradnja Maistre i tvrtke Confive koja se specijalizirala za hibridne i digitalne evente. Hibridni eventi kombiniraju manji broj sudionika i predavača u Maistrinim kongresnim dvoranama s live prijenosom putem privatnog streama. Organizatori na raspolaganju imaju kamere, rasvjetu, ozvučenje, projektore kao i video režisera koji osigurava profesionalni prijenos eventa. Digitalni eventi uz sve navedeno nisu limitirani na jednu lokaciju ( mogu se spojiti sudionici iz cijelog svijeta) i omogućuju velik broj sudionika. Uz vrhunsku logističku podršku, korisnici ovakvih evenata dobivaju i snažnu sponzorsku prisutnost.

Više informacija na: https://www.maistra.com/hr/konferencije i https://confiva.com/

New Report

Close