Isprobaj vodeći MBA u regiji i osiguraj posebne uvjete upisa: Experience E/MBA program

Autor: Promo , 14. rujan 2021. u 08:30

Bez obzira u kojoj industriji gradite karijeru, MBA titula povećava vaš poslovni kredibilitet.

COTRUGLI Business School vas poziva da 30. rujna 2021. kroz Experience E/MBA program isprobate vodeći MBA program u regiji i uštedite 20% školarine pri njegovom upisu.  

Bez obzira u kojoj industriji gradite karijeru, MBA titula povećava vaš poslovni kredibilitet. Temeljna vrijednost MBA programa je primjenjivost svega što naučite na stvarne situacije u svakodnevnom poslovnom svijetu. Kako biste i sami iskusili program koji je u COTRUGLIJU završilo više od 2300 menadžera, sudjelujte na Experience E/MBA programu.  

Experience E/MBA održat će se 30. rujna u Zagrebu po hibridnom modelu, stoga će oni koji razmišljaju o daljnjem profesionalnom usavršavanju kroz MBA program ovaj događaj moći pratiti i online. Kroz jednodnevni program vodit će vas Anthony J. Evans, profesor i Faculty Dean na COTRUGLIJU. Tema predavanja je Confronting Uncertainty, a sudionici će kroz teorijski i praktični dio usvojiti metodu scenarija koja će im pomoći u daljnjem suočavanju sa složenim i neizvjesnim situacijama.  

Sudjelovati možete besplatno, a više informacija i obrazac za prijavu potražite ovdjePrijave su otvorene do 28. rujna 2021. Svi sudionici ostvarit će upisnu pogodnost kojom se školarina za odabrani MBA program umanjuje za 20% 

Zašto sudjelovati? 

  • Otkrijte zašto je COTRUGLI Business School prvi  izbor u poslovnoj edukaciji 
  • Doživite internacionalno akreditiran MBA program 
  • Usavršite svoje poslovne vještine i primijenite  znanje u svakodnevnim poslovnim situacijama 
  • Proširite svoju mrežu poslovnih kontakata   
  • Ostvarite 20% upisne pogodnosti 

Zašto baš COTRUGLI Business School? 

COTRUGLI Business School profilirala se kao najprogresivnija poslovna škola u jugoistočnoj Europi. Škola okuplja više od 2300 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Ova akreditacija polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika. COTRUGLIJEV tim svjetski priznatih predavača polaznike najbolje priprema za promjene koje se odvijaju u modernom biznisu. “Sudjelovanje na Experience E/MBA programu omogućilo mi je osjetiti atmosferu te doživjeti kako će izgledati EMBA program. Osim izvrsnih svjetskih predavača koji prenose aktualne teme, dojmila me se izvrsna interakcija, razmjena ideja i iskustva s ostalim sudionicima iz različitih industrija. Upravo ta raznolikost daje dodatnu vrijednost cijelom programu”, izjavila je Jasminka Rojko, izvršna direktorica poslovanja sa srednjim i velikim poduzećima u Raiffeisenbank Hrvatska. 

New Report

Close