Klik do znanja
promo

IEDC pokrenuo brojne on-line seminare

Popis nadolazećih webinara i on-line seminara nalazi se na web stranici IEDC-a.

Promo
06. svibanj 2020. u 12:27

Širenje koronavirusa znatno je promijenilo naše živote i tvrtke tijekom posljednjih mjeseci. S obzirom na globalni razvoj i trenutačne mjere epidemije, IEDC – Poslovna škola Bled odgodio je sve izvršne programe licem u lice do ljeta 2020. godine. IEDC – Poslovna škola Bled je, kao odgovor na situaciju COVID-19, razvio i već pokrenuo brojne webinare i on-line seminare koji se bave izuzetno važnim, ali možda i manje očitim prioritetima liderstva u vrijeme krize. Popis nadolazećih webinara i on-line seminara nalazi se na web stranici IEDC-a. Sve mrežne programe naši profesori i stručnjaci održavaju jednom do dva puta tjedno i privuku više od 500 sudionika po seminaru. IEDC – Poslovna škola Bled održava kontakte sa svojim klijentima, poslovnim partnerima, članovima fakulteta i svojim bivšim studentima i u kriznim vremenima.

Trudimo se da svojim sudionicima pružimo izvrsno učenje o našim programima i novim relevantnim temama koje nudimo u ovoj situaciji na internetu“, kaže prof. Danica Purg, dekanica i predsjednica IEDC-ove škole menadžmenta u Bledu.

 

Otvoreni seminari, programi po mjeri te MBA i DBA programi odgođeni su za kasnije datume, no dosta ih se isporučuje na internetu kako je dogovoreno.

IEDC-ova škola menadžmenta u Bledu pionir je u pružanju inovativnog pristupa u razvoju liderstva koji potiče poslovne lidere na nove i kreativnije načine u ispunjavanju svojih izazova. IEDC – Poslovna škola Bled vjeruje u etičko i društveno-odgovorno vodstvo koje se može promovirati učenjem iz umjetnosti, znanosti, sporta i drugih različitih zanimanja, povlačenjem paralela i poticanjem ljudi na razmišljanje. IEDC – Poslovna škola Bled integrirao je komponentu poslovne etike u sve svoje duže programe upravljanja prije više od dvadeset godina. Kao dodatnu inovaciju održivi je razvoj dodan u nastavni plan i program prije deset godina. Tijekom posljednjeg desetljeća na IEDC-u vodeći je posao bio uključivanje umjetnosti i umjetničkih procesa u obrazovanje menadžmenta. Sama je škola osmišljena i izgrađena kao umjetnička galerija i zamišljena je kao mjesto na koje menadžeri dolaze ne samo učiti već se i nadahnuti. IEDC – Poslovna škola Bled je također uključio umjetnost i vodstvo kao dio svog tečaja Executive MBA koji je jedan od prvih takvih vrsta u svijetu. Tijekom osam dana nastavnog plana umjetnici iz različitih umjetničkih disciplina rade s polaznicima kako bi im pomogli da razmišljaju o poslovnim fenomenima kao i o svim ostalim aspektima vodstva.

IEDC-škola Bled smještena je na idiličnom i mirnom Bledu, opisanom kao mjestom koje može zadiviti čak i najmaštovitije i najzaslužnije kozmopolite. Prekrasno smješteni i dizajnirani kampus pruža pogled na jezero na Bledu koje oduzima dah. Radujemo se što ćemo vas dočekati u IEDC-u kada završi pandemija, a u međuvremenu vam želimo da ostanete zdravi. Pridružite nam se i provjerite našu posebnu on-line ponudu!

 

New Report

Close