5 stylish ruksaka za moderne poslovne putnice

Autor: PD native , 21. ožujak 2018. u 09:26
Foto: Promo

Svakodnevni poslovni ritam i putovanja jednostavniji su i sigurniji s ruksacima koje iz udobnosti vašeg doma ili ureda možete kupovati Mastercard® karticom.

Proljeće je doba ljepših dana, radosti i boja. Doba kada poželimo sve stvari staviti u jednu torbu i nakon užurbanog radnog dana otići u dugu revitalizirajuću šetnju. Sve više žena i muškaraca, kao nezaobilazni modni dodatak, koriste ruksake za svakodnevni gradski ritam jer ima dopuštaju slobodu kretanja, a pritom i dalje uz sebe imaju gadgete i sve ostalo potrebno za posao. Dizajneri prate njihove potrebe, pa su ruksaci sve više stilizirani, a poslovnim modnim kombinacijama daju dozu šika zbog kojeg će definitivno biti primijećeni. Izdvojili smo pet zanimljivih stylish komada za žene koji odišu profinjenošću i šikom.

MATT&NAT Mumbay Ruby Backpack

Za sve ekološki osviještene pobornice zaštite okoliša kanadska marka MATT&NAT osmislila je veganske ruksake. Izrađeni su od 100% recikliranih materijala, elegantni i ultra moderni dolaze u nekoliko stylish boja, a zbog mnoštva pretinaca, od kojih su neki skriveni, idealni su za pohranu različitih gadgeta.

ACCESSORIZE Red Ali City Backpack

Ovaj ruksak predstavlja minimalistički gradski šik koji se savršeno uklapa u svaku odjevnu kombinaciju. Odličan je odabir za svaki dan jer se u njemu sve dnevne sitnice moderne poslovne žene mogu organizirano pospremiti. Ima veliki gornji preklop koji se zatvara skrivenom kopčom i sjajnu metalnu ručku za one kojima dosadi nositi ga preko ramena.

WHISTLES Verity Backpack

Whistles-ov Verity ruksak svestranog je bezvremenskog stila, izrađen od najfinije kože u klasičnoj crnoj boji. Odjevnoj kombinaciji dodat će notu profinjenosti. S podesivim naramenicama i nekoliko pretinaca sa zatvaračima, zadovoljit će sve dnevne potrebe zaposlene žene. Zbog svog bezvremenskog stila odličan je dodatak i za kasnopopodnevne i večernje poslovne sastanke.

MYGREENBAG Brown Leather Traveller's Backpack

Ručno izrađen ruksak od smeđe kože s gornjim dijelom koji se može savijati, namijenjen je modernim poslovnim nomadima. Zbog prostrane unutrašnjosti u koju može stati mnogo više od dnevnih sitnica, idealan je za kraća poslovna putovanja ili za opuštajuće vikende. Njegova definitivna prednost je to što se lako održava.

TUMI Stanton Hettie Leather Backpack

S njegovim profinjenim profilom, raskošnim kožnim završetkom i višestrukim unutarnjim i vanjskim džepovima, ovo je ruksak koji doista kaže da ćete biti zamijećeni. Izrađen je od kvalitetne kože, dolazi u crnoj i svijetlosivoj boji, a prostrana unutrašnjost s pretincima oduševit će i one najizbirljivije.

Svakodnevni poslovni ritam i putovanja jednostavniji su i sigurniji s ruksacima koje iz udobnosti vašeg doma ili ureda možete kupovati Mastercard karticom. Zahvaljujući programu Mastercard Secure Code, svaki korisnik na kraju procesa internetske narudžbe, unosi osobni sigurnosni kod koji mu omogućava potpuno siguran završetak online kupovine.

New Report

Close