Najbolji poslovi
TRŽIŠTE RADA

Želite raditi za plaću od 3.000 do 5.000 eura bruto uz fleksibilno radno vrijeme? Prijavite se putem linka

Posao.hr vam pruža pristup 10 najnovijih poslovnih ponuda. Pogledajte koje su to pozicije istaknute za vas ovog tjedna!

Poslovni.hr
02. travanj 2024. u 15:55
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Oglasnik d.o.o. traži Full-Stack Next.js Developera (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje rad na zanimljivim projektima s korištenjem najnovijih tehnologija. Ponuđene pogodnosti uključuju full remote rad, službeni laptop, fleksibilno radno vrijeme, subvencije za prijevoz i prehranu te plaćene edukacije. Plaća je od 3000 do 5000 eura bruto. Prijavite se putem linka do 19.4.2024.

Tvrtka FACC Solutions Croatia d.o.o. traži Proizvodne radnike (m/ž) za različite pozicije u Jakovlju. Poslovi uključuju operacije poput pripreme površine, montaže, lakiranja, CNC obrade, skladišnih operacija i kontrole kvalitete. Kandidati će obavljati različite zadatke vezane uz proizvodnju komponenti za avioindustriju. Poželjno je iskustvo u sličnim industrijama i sposobnost timskog rada. Prijavite se putem linka do 27.4.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Velikoj Gorici. Tvrtka je europski diskontni lanac s više od 2600 trgovina diljem Europe. Posao uključuje usluživanje kupaca na blagajni, poštivanje procedura kod zaprimanja robe te brigu za urednost prodajnog prostora. Kandidati trebaju imati najmanje završenu srednju školu, a iskustvo u trgovini je prednost. Prijavite se putem linka do 15.4.2024.

Manpower Hrvatska, u ime svog klijenta A1 Hrvatska d.o.o., traži Specijaliste za promociju novih tehnologija za rad u Pakoštanima, Biogradu na Moru, Matuljima i Dubrovniku. Nude se brojne pogodnosti poput početne edukacije, osiguranog prijevoza, fiksne plaće, dodatnih financijskih pogodnosti, smartphone-a, zdravstvenog osiguranja te mogućnosti za stalno zaposlenje. Prijavite se putem linka do 10.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

McDonald’s traži Radnike (m/ž) u restoranu za lokacije u Puli i Rijeci. Nudi se sezonsko ili stalno zaposlenje, bez potrebnog prethodnog iskustva. Plaća je oko 1050 € neto, uz dodatne bonuse i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 7.4.2024.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, topli obrok, smještaj, mogućnost rada u Austriji u zimskoj sezoni te mogućnost profesionalnog napretka. Prijavite se putem linka do 6.4.2024.

Manpower traži Mehatroničara (m/ž) za rad u Zagrebu (istok). Posao uključuje podešavanje mehanike uređaja, upravljačkog i regulacijskog sustava opreme i linija, dijagnostiku i otklanjanje kvarova te izradu specifikacija nabave materijala. Kandidati trebaju imati SSS/VŠS u mehatronici, minimalno 1 godinu radnog iskustva te biti skloni timskom radu. Prijavite se putem linka do 16.4.2024.

Obrt Lidija za rad od kuće zapošljava na Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Glavne odgovornosti uključuju telefonsku komunikaciju na njemačkom jeziku u govoru i pismu. Tvrtka nudi suradnju s njemačkom kompanijom, sigurna primanja, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od kuće, te subotu i nedjelju kao neradne dane. Satnica je 10 eura, a minimalno radno vrijeme je 20 sati tjedno. Prijavite se putem linka do 19.4.2024.

Tvrtka From Sarajevo To Red Africa traži Kamermana/Snimatelja (m/ž)- video/audio montažera za puno radno vrijeme. Posao uključuje snimanje na terenu i u studiju, montažu i demontažu opreme te kreativno planiranje i implementaciju multimedijalnih proizvoda. Potrebno je iskustvo u radu s kamerom i audio-vizualnom opremom te poznavanje programa za montažu video i audio materijala. Prijavite se putem linka do 16.4.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

New Report

Close