Najbolji poslovi
TRŽIŠTE RADA

Dobra prilika za zaradu – nudi se bruto godišnja plaća 560.000 kuna!

Uvjeti rada uključuju i računalnu pismenost i korištenje MS Office-om, poznavanje engleskom jezika u govoru i pismu, odlične društvene vještine i sposobnost rada u timu.

Poslovni.hr
09. prosinac 2020. u 14:37
Ilustracija: Sanjin Strukic/PIXSELL

ELIN Motoren traži pojačanje na poziciji Senior Design Engineer Syncronous Generators (m/ž) na lokaciji Preding / Weiz, Austrija.

Tvrtka ELIN Motoren nudi posao u tradicionalnoj kompaniji s modernim okruženjem, kompetitivnim kolegama i raznovrsnim prilikama za osobni i profesionalni razvoj. Nudi se bruto godišnja plaća oko 560.000 kuna.

Radni zadaci na ovoj poziciji obuhvaćaju upravljanje manjim timom od četiri zaposlenika, vrednovanje specifikacija električnih strojeva, rješavanje posebnih problema i slično.

Potrebna znanja i kvalifikacije jesu završeno fakultetsko tehničko obrazovanje, poznavanje električnih strojeva i pogonske tehnologije te relevantno radno iskustvo na sličnim ili istim poslovima.

Uvjeti rada uključuju i računalnu pismenost i korištenje MS Office-om, poznavanje engleskom jezika u govoru i pismu, odlične društvene vještine i sposobnost rada u timu. Prednost donosi poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu.

Prijaviti se možete najkasnije do 4.1.2021. putem linka. Ukoliko vas zanimaju slični poslovi u elektrotehnici, provjerite i ove pozicije: Werksleiter (m/ž) za područje Sjeverne Hrvatske, električar (m/ž) u Austriji ili IT – Automotive Engineer (m/ž) u Nizozemskoj. Ostalu ponudu poslova provjerite na posao.hr-u.

 

Sretno kandidatima!

New Report

Close