Američka ambasada zapošljava – nudi godišnja primanja oko 332.250 kuna

Autor: Poslovni.hr , 01. lipanj 2021. u 12:50
Foto: Facebook

Znanje engleskog jezika obavezan je uvjet, a traži se odlična razina govorenja, pisanja i čitanja engleskog.

Aplicirajte za ovaj posao u Zagrebu i zarađujte godišnje 332.250 kuna – traži se poznavanje hrvatskog gospodarstva i znanje engleskog jezika

 Američka ambasada zapošljava na poziciji Commercial Specialist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb.

Radni zadaci obuhvaćaju profesionalnu analizu i savjetovanje šefa odjela LES-a (HOS) u planiranju, organiziranju i upravljanju programima za olakšavanje marketinga američke robe i usluga. Osoba na poziciji štiti američke poslovne interese u Hrvatskoh te se asertivno obraća hrvatskoj vladi u ime američkih izvoznika i investitora.

Potrebna je minimalno viša stručna sprema na području poslovnog upravljanja, ekonomije, marketinga, financija ili međunarodne trgovine. Očekuje se minimalno pet godina radnog iskustva na odgovornim pozicijama u poslovanju, vladi ili nevladinim organizacijama na polju marketinga, promocije, trgovine ili međunarodne trgovine.Također, uvjet je poznavanje hrvatskog gospodarstva i trgovačke prakse i sveobuhvatno razumijevanje vanjskotrgovinske politike i pitanja koja utječu na bilateralne trgovinske odnose domaćeg gospodarstva sa SAD-om. Znanje engleskog jezika obavezan je uvjet, a traži se odlična razina govorenja, pisanja i čitanja engleskog.

Poslodavac osigurava godišnju plaću oko 332.250 kuna. Rok prijave je 8.6. Aplicirajte ovdje.

Prijavite se na slične poslove poput Supply and Customer Service Officer (m/f) u Zagrebu, referent otpreme (m/ž) u Koprivnici ili Personalized Internet Ads Assessor Croatia (m/f) za rad od kuće.

Ostalu bogatu ponudu zanimanja potražite na portalu posao.hr.

Sretno u pronalaženju posla!

Komentirajte prvi

New Report

Close