Za prave odgovore, postavljajte prava pitanja

Autor: Poslovni.hr , 05. kolovoz 2021. u 13:36
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Kako se prestati vrtjeti u krugu izgubljene energije i vremena i početi koristiti prava pitanja za analizu svake poslovne ili privatne situacije, kako bismo pronašli najbolje rješenje, pogledajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Kakvo pitanje – takav odgovor. To pravilo vrijedi već tisuću godina, a ipak i danas premalo razmišljamo o tome kakva pitanja postavljamo. Jer, ako ne postavljamo pravilna pitanja, nećemo dobiti ni ispravne odgovore. Kako se prestati vrtjeti u krugu izgubljene energije i vremena i početi koristiti prava pitanja za analizu svake poslovne ili privatne situacije, kako bismo pronašli najbolje rješenje, pogledajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close