VIDEO: Otkrivamo glavni sastojak recepta za uspjeh

Autor: Poslovni.hr , 21. listopad 2021. u 11:53
FOTO: Screenshot

U novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“ doznajte kako pozitivno komunicirati sa samim sobom i zašto je, na putu do uspjeha, dobro slaviti svaku, pa i onu najmanju pobjedu.

Samopouzdanje je jedan od glavnih sastojaka uspjeha – poslovnih ili, općenito, životnih.  Ipak, često nam se dogodi da ga izgubimo i tada se osjećamo loše. Zato je dobro znati kojim jednostavnim alatima možemo ojačati sami sebe i zadržati samopouzdanje u svim koracima kojima koračamo putem do uspjeha. U novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“ doznajte kako pozitivno komunicirati sa samim sobom i zašto je, na putu do uspjeha, dobro slaviti svaku, pa i onu najmanju pobjedu.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close