Teambuilding u srcu Zagorja

Autor: Sponzorirani članak , 25. travanj 2014. u 08:52
Terme Tuhelj

S ciljem postizanja kvalitetnijih rezultata u korporativnim procesima Terme Tuhelj organiziraju raznovrsne teambuildinge

 Dolaskom toplijih dana već razmišljamo o aktivnostima u prirodi i druženju sa svojim prijateljima i kolegama. Teambuilding aktivnosti nisu samo zabava i smijeh, to su aktivnosti koje potiču kreativnost, međusobnu komunikaciju i timski rad. 

S ciljem postizanja kvalitetnijih rezultata u korporativnim procesima i motivaciji radnog tima, u suradnji s vodećim stručnjacima, Terme Tuhelj organiziraju niz raznovrsnih teambuilding programa koji su segmentirani u različite kategorije kao što su adrenalinske aktivnosti poput paintballa, adrenalinskog parka, vožnje terenskim vozilima po Zagorskom krajoliku, let balonom, paragliding, zatim zabavne aktivnosti poput masterchef avanture, korporativne igre u prirodi i bazenima, foto hunt, egg drop, srednjovjekovne igre, potrage za blagom…

Teambuilding programi nisu samo programi zabavnog karaktera nego su to programi u kojima se gosti mogu individualno posvetiti samom sebi i napuniti se energijom.

WELLNESS TEAMBUILDING sadrži drugačiji pristup razvoju komunikacije i timskog rada u kojem su organizirane grupne aktivnosti poput zajedničkog goodmorning vježbanja, predavanja o zdravoj hrani, korporativnih aktivnosti na bazenima Vodenog planeta, masaže i tretmani u SPAeVITA centru… Kao novost je Ritual kuće, 3 minutno vježbanje u grupi kojim sudionici potiču kruženje vitalne energije na koje se nadovezuju vježbe s fizioterapeutom. Vježbe se izvode u prirodi ili u dvorani u slučaju lošeg vremena.

Kao poseban highlight ovog programa je posjet najvećem Svijetu sauna gdje je planirana vođena šetnja uz poseban program…upoznavanje prostorija sauna, privikavanje tijela na više temperature u laconiumu, vježbe disanja u jednom od odmorišta, program vrtloženja u panoramskoj sauni te relax time u sobi s vodenim krevetima i ljuljačkama uz čaj i voće.

Odaberite svoj teambuilding program ili uz pomoć mladog organizacijskog tima Terma Tuhelj, kreirajte savršenu kombinaciju aktivnosti kojom ćete oduševiti svoje poslovne kolege.

New Report

Close