RWE u Hrvatskoj postaje E.ON

Autor: Promo , 09. siječanj 2020. u 12:17
Foto: Press

Novi E.ON vidi se kao arhitekt u upravo onim područjima koja će odrediti uspjeh transformacije energetskog sustava u Europi: pametne distribucijske mreže i inovativna korisnička rješenja.

RWE, vodeća tvrtka za pružanje naprednih energetska rješenja u Hrvatskoj s više od 200.000 kupaca, postaje dijelom međunarodne grupe E.ON, jednog od najvećih operatera europskih energetskih mreža i infrastrukture povezane s energijom te pružatelja naprednih rješenja za više od 50 milijuna kupaca diljem Europe. E.ON i innogy zajedno kao novi E.ON postaju prva velika europska energetska tvrtka koja se u potpunosti posvetila novom energetskom svijetu i potrebama kupaca.

Novi E.ON vidi se kao arhitekt u upravo onim područjima koja će odrediti uspjeh transformacije energetskog sustava u Europi: pametne distribucijske mreže i inovativna korisnička rješenja. „Naša lokalna transformacija iz opskrbljivača energijom u vodeću kompaniju za energetska rješenja u Hrvatskoj već neko vrijeme uspješno traje. Kupcima nudimo mogućnost proizvodnje vlastite, čiste energije i smanjenja potrošnje energenata uz naša pametna rješenja. Želimo energiju učiniti čišćom, a potrošnju pametnijom, tako da naš kupac ne samo da će financijski uštedjeti, nego još važnije, doprinijet će očuvanju našeg prekrasnog planeta“, kaže Karl Kraus, predsjednik Uprave E.ON Hrvatske.

S početkom nove godine, RWE-ove tvrtke preimenovane su u E.ON Hrvatska (holding kompanija), E.ON Energija i E.ON Plin (tvrtke za opskrbu) te E.ON Solar (fotonaponska rješenja). Za više informacija posjetite našu novu web stranicu www.eon.hr ili nam se obratite putem naše nove adrese epošte info@eon.hr. Besplatni broj naše Službe za korisnike ostaje isti 0800 8777. 

New Report

Close