RBA FISKALNA BLAGAJNA – Riješite fiskalizaciju u jednom koraku

Autor: Promo , 15. svibanj 2017. u 07:25

RBA fiskalna blagajna je suvremeno tehnološko rješenje temeljeno na GPRS/Wi-Fi POS tehnologiji.

Raiffeisen banka (RBA) obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima, odnosno svim obveznicima fiskalizacije nudi idealno rješenje za prodajna mjesta ili mobilnu prodaju na području Republike Hrvatske – RBA fiskalnu blagajnu integriranu u POS terminal. Fiskalna blagajna objedinjuje izdavanje računa, obavlja fiskalno potpisivanje izdanih računa te naplatu karticama odnosno gotovinom. 

Napredna tehnologija

RBA fiskalna blagajna je suvremeno tehnološko rješenje temeljeno na GPRS/Wi-Fi POS tehnologiji, a objedinjuje složena tržišna aplikativna rješenja fiskalne blagajne u jednostavnom rješenju "u oblaku" za administraciju i fiskalizaciju, uključujući i aplikaciju za prihvat kartica na POS uređajima.

Zbog vrhunske izrade i jednostavnoga korištenja te svojih funkcionalnosti, RBA fiskalna blagajna osigurava poduzetnicima ili trgovcima "jedinstveno mjesto za sve" uz apsolutnu fleksibilnost u primjeni te pouzdanost rada u svim vremenskim i lokacijskim uvjetima. Administracija je omogućena na samim prodajnim mjestima, pa je tako pristup podacima o djelatnicima i cjenicima, kao i arhivi ranije izdanih računa moguć na samom uređaju ili na web sučelju za trgovce, koje je dostupno 24/7. 

Ugovaranje usluge u jednom koraku

Zastupnik poslovnog subjekta dolaskom u poslovnicu Raiffeisen banke može u jednom koraku ugovoriti uslugu "Fiskalna blagajna integrirana u POS terminal" uz otvaranje transakcijskog računa ukoliko nije klijent banke. Prije ugovaranja usluge potrebno je imati e-mail adresu. Nakon potpisa ugovora s bankom, obveznici  fiskalizacije trebaju od Fine nabaviti digitalni certifikat i dostaviti banci popis svih poslovnih prostora s oznakama, pripadajućim adresama i radnim vremenima te cjenik svojih proizvoda i usluga, u za to predviđenom formatu. 

Ističemo RBA fiskalnu blagajnu kao idealno rješenje za ambulantnu i mobilnu prodaju proizvoda i usluga (optimalno do 100 artikala) uz osiguranu  besplatnu  stručnu podršku  dostupnu korisnicima i pohranu podataka u oblak bez potrebe pohranjivanja na dodatne medije.

Iskoristite priliku i ugovorite fiskalnu blagajnu uz besplatnu instalaciju i bez naknade za korištenje usluge do 31.12.2017. godine – promotivna ponuda vrijedi za sve nove korisnike! 

Više informacija o RBA fiskalnoj blagajni, moguće je pronaći na www.rba.hr ili u poslovnicama Raiffeisen banke.

New Report

Close