Algebra, Cotrugli i L-Q besplatno vas educiraju!

Autor: Sponzorirani članak , 14. travanj 2014. u 14:27
Jastrebarsko

Mali i srednji poduzetnici i obrtnici, pozivamo vas na veliku edukativnu i kulturno-zabavnu manifestaciju.

Dragi poduzetnici,

Mali i srednji poduzetnici te obrtnici Zagrebačke županije u subotu 31. svibnja dobit će jedinstvenu priliku u Jastrebarskom prisustvovati besplatnim cjelodnevnim radionicama i edukacijama koje će se baviti svim onim što je potrebno kako bi poslovanje jedne tvrtke postalo još uspješnije i naprednije.

Niz stručnih predavača svim zainteresiranim poduzetnicima besplatno će predstaviti alate uz pomoć kojih je moguće poslovanje unaprijediti i učiniti konkurentnijim. Poduzetnike će educirati stručnjaci poput Marka Hrnjaka iz Algebre, koji će sudionicima pokazati značaj i snagu internetskog oglašavanja, Roberta Babića, također iz Algebre, koji će ih upoznati s mogućnostima korištenja EU fondova, Vlatke Sakar iz Trening centra koja će održati trening na temu upravljanja novcem i razumijevanja financijskih izvještaja, Krešimira Delača s Cotrugli Business School i mnogi drugi.

 

Predavanja će se održati u glazbenoj školi u Jastrebarskom, a manifestaciju će otvoriti ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović te gradonačelnik grada Jastrebarsko Zvonimir Novosel.

"Na području grada djeluje veliki broj malih i srednjih poduzetnika i obrtnika koji su vrlo uspješni te je logično da smo se uključili u ovaj projekt. Smatram da su ovakvi projekti hvalevrijedni u današnje vrijeme kada je konkurencija na tržištu sve veća te je ovo jedan od načina da našim poduzetnicima i obrtnicima omogućimo da edukacijom ostvare što bolju poziciju i konkurentnost na tržištu. Pored toga ovim projektom moći ćemo pokazati sve ono što Grad Jastrebarsko pruža u poduzetničkom, zabavnom, ali i edukativnom smislu te ovom prilikom pozivam sve sugrađane na ovu jedinstvenu kulturno – zabavnu manifestaciju i sve poduzetnike da kroz seminare i edukaciju usvoje nova znanja, a kroz druženje razmjene korisna iskustva", rekao je gradonačelnik Novosel.

Inače, radionice i predavanja dio su cjelogodišnjeg projekta Poslovnog dnevnika pod nazivom Poslovni uzlet – čiji je cilj poticanje malog i srednjeg poduzetništva. Poslovni dnevnik jednodnevnu manifestaciju u Jastrebarskom organizira u suradnji s Večernjim listom i partnerima, a radionice i predavanja pratit će i cjelodnevna zabava.

Naime, sajamska manifestacija, koja se održava istovremeno kada i predavanja upotpunjene je i zabavnim sadržajima, a mali i srednji poduzetnici te obrtnici Zagrebačke županije na njoj će predstaviti svoje zanate, proizvode i usluge. Cijeli događaj bit će popraćen nastupom domaćih kulturno umjetničkih društava i DJ-eva, natjecanjima i nagradnim igrama, pokaznim vježbama vatrogasnih jedinica, sportskim programom, likovnim radionicama i gastronomskim doživljajem.

Uz brojna događanja posebna poslastica za sve posjetitelje bit će Gastro uzlet – natjecanje u roštiljanju za obitelji ili grupe prijatelja, turnir u stolnom nogometu, a atrakcija će biti Olimpijada starih sportova na kojoj će se sudionici natjecati u skakanju u vreći, prenošenju jaja na žlici, igri kamena s ramena…

Za najmlađe je organiziran i Dječji kreativni uzlet – kutak namijenjen djeci u kojem će se održavati likovne i kreativne ekološke radionice u kojima će djeca izrađivati uporabne predmete od otpadnog materijala.

Odaberite edukaciju koja vam je najpotrebnija! Prijavite se već sada!  Požurite, mjesta su ograničena!  

Detaljnije informacije o svakoj edukaciji i predavačima preuzmite ovdje. Program u pdf-u preuzmite ovdje.

Fill out my online form.

var q1a3hxv50te17sx;(function(d, t) {
var s = d.createElement(t), options = {
‘userName’:’24sata’,
‘formHash’:’q1a3hxv50te17sx’,
‘autoResize’:true,
‘height’:’1271′,
‘async’:true,
‘host’:’wufoo.com’,
‘header’:’show’,
‘ssl’:true};
s.src = (‘https:’ == d.location.protocol ? ‘https://’ : ‘http://’) + ‘wufoo.com/scripts/embed/form.js’;
s.onload = s.onreadystatechange = function() {
var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != ‘complete’) if (rs != ‘loaded’) return;
try { q1a3hxv50te17sx = new WufooForm();q1a3hxv50te17sx.initialize(options);q1a3hxv50te17sx.display(); } catch (e) {}};
var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr);
})(document, ‘script’);

New Report

Close