Potrošni materijal za ugostiteljstvo, ugostiteljski sitni inventar,….

Autor: Promo , 02. siječanj 2019. u 17:30
Foto: Promo

Dinamičnost ugostiteljskih poslovnih procesa i tempo života danas stvaraju trendove da ugostitelji broj svojih dobavljača svedu na minimum kako bi se pojednostavilo poslovanje te da se pritom zadrži kvaliteta. Uz to i da se odabirom manjeg broja ali kvalitetnih dobavljača, zadovolje sve potrebe ugostiteljskog objekta.

No, kako pronaći idealnog dobavljača za npr.potrošni materijal za ugostiteljstvo? Ponekad je ugostiteljima vrlo teško pronaći dobavljača koji će moći ispuniti sve njihove poslovne potrebe na jednom mjestu. Ovo specifično područje traži širok spektar proizvoda za svoje poslovanje poput pakiranja ugostiteljskog šećera s vlastitim logotipom,profesionalnih ugostiteljskih čaša i rostfreia, ugostiteljskog sanitarnog programa,personaliziranih pregača i majica za konobare i ostalo osoblje, catering ambalažu za dostavu hrane,sredstva za čišćenje,termo traka za račune i pos aparate te mnoge druge specijalizirane proizvode.

Najbolju kvalitetu široke lepeze ugostiteljske opreme upravo drži tvrtka Pelin 1971 d.o.o. koja svoj veliki asortiman kvalitetnog potrošnog materijala za ugostiteljstvo nudi po odličnim cijenama i uz profesionalnu uslugu prema svojim klijentima sa dostavom na njihova vrata.

Pelin 1971 d.o.o. pobrinut će se za potrebe svakog ugostiteljstva mnoštvom artikala koji se izrađuju i po narudžbi sa otisnutim logotipom pojedinog ugostiteljskog objekta te time ugostitelji jačaju brend svog objekta. Sitni inventar za ugostiteljstvo – ugostiteljsku opremu poput ugostiteljskih čaša, rostfrei pribora, boca za šlag, mjerača za pića, konobarskih novčanika, jelovnika za restorane, pribora za koktel barove, dozatora za pića, kibli, barskih podloga i još mnoštvo drugih artikala koje uvoze direktno ili proizvode sami.

Najbolji dojam na goste i klijente ugostiteljskih objekata ostavit će i brendirana odjeća za osoblje poput pregači, majica i konobarskih košulja. U ponudi tvrtke Pelin 1971 tako potražite tisak na majice i ostalu opremu za jedno unificirano i profesionalno ugostiteljsko poduzeće.

U ponudi tvrtke Pelin 1971 možete pronaći i sve što vam je potrebno za brendiranje mini prehrambenih proizvoda za serviranje uz kavu ili čaj poput :ugostiteljski šećer (bijeli ili smeđi), gastro keksići, choco dražeji,dijetalni zaslađivači, sol i drugih začina, a sve proizvode izrađuju s vašim željenim logotipom i to po odličnim cijenama zahvaljujući vlastitim strojevima za tisak ambalaže i vlastitim strojevima za pakiranje pojedinih artikala.

Za sve ugostitelje s uslugom dostave hrane, koja je danas izuzetno tražena zbog ubrzanog načina života i manjka vremena za pripremu obroka i poslovnih gableca, Pelin 1971 nudi kompletan asortiman catering ambalaža: posudice od stiropora, plastične posude za salate i topla jela, aluminijske posudice za lazanje, ovale, jednokratni pvc pribor za jelo, papirnate i plastične čaše, folije i ostale potrepštine za kvalitetnu dostavu hrane.

Vrlo bitna stavka svakog ugostiteljstva te ogledalo svakog lokala je i urednost sanitarnog prostora objekta. U ponudi tvrtke Pelin 1971 možete pronaći ugostiteljski sanitarni program i sredstva za čišćenje – držače papira i sapuna te potrošni materijal za te aparate kao što su papirnati ručnici, toaletni papir ,tekući sapuni,pisoar osvježivači i slično.
 

Svojim klijentima, suradnicima i poslovnim partnerima najbolje možete pokazati koliko vam je stalo malim znakovima pažnje za posebne obljetnice, blagdane kroz godinu, događaje, obilježavanja partnerstva… Poslovni pokloni s vašim logotipom bit će idealan pokazatelj vaše profesionalnosti, a i za njih se pobrinula tvrtka Pelin 1971. U njihovoj ponudi potražite poslovne poklone po odličnim cijenama poput kemijskih olovki, upaljača, privjesaka, kišobrana, rokovnika, usb-a, raznih setova i mnogih drugih artikala.

Osim poslovnih poklona u ponudi se mogu naći i personalizirani pokloni za razne prigode poput obilježavanja obljetnica, rođendana i sličnih prigoda u kojima želite izraziti zahvalnost, sreću i podršku vašim suradnicima i partnerima te napraviti nešto sebi svojstveno.

Bilo koji proizvod od gore navedenih s vlastitim dizajnom i logotipom možete naručiti online i to dostavljaju diljem cijele Hrvatske, iz udobnosti vlastitog doma, a sve se narudžbe obrađuju u roku 24-48 sati. Sve dodatne informacije,artikle i cijene potražite na službenoj stranici pelin1971.hr.

New Report

Close