1. Brašno pomiješajte s kakaom, soli, praškom za pecivo i šećerom. 2. Dodajte maslac i žumanjke, pa zamijesite tijesto. 3. Ostavite tijesto u hladnjaku 20 minuta, a zatim ga razvaljajte za kalup (Ø 26 cm) za krustade. 4. Tijesto premjestite u kalup tako da pokrije rubove, izbodite vilicom i pecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C 15 – 20 minuta. 5. Pečeno tijesto ostavite neka se ohladi. 6. Za kremu, prašak za puding pomiješajte sa šećerom i 6 žlica mlijeka. 7. Preostalo mlijeko zagrijte dok ne zakipi i zatim umiješajte pripremljeni puding. 8. Kuhajte uz miješanje nekoliko minuta, a zatim još vruć puding prelijte preko pečene podloge za pite i pustite neka se ohladi. 9. Prokuhanom hladnom mlijeku dodajte slatko vrhnje i prašak za kremu. 10. Miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete pjenastu kremu. 11. Kremu premažite preko ohlađenog pudinga, a preko kreme rasporedite svježe borovnice. 12. Kolač dobro ohladite. 13. Ohlađeni kolač narežite i poslužite.
Savjet: Za pripremu tijesta upotrijebite maslac sobne temperature. Vrijeme pripreme: 50 min