1 kg pilećeg filea
1 vrećica Vegete Natur za piletinu
2 žlice limunova soka
4 žlice maslinova ulja
200 g luka
200 g rajčice
100 g zelene paprike
100 g crvene paprike
280 g Kukuruza šećerca Podravka
200 ml kiselog vrhnja
250 ml majoneze
8 tortilja
1. Pileći file narezati na trakice i posipati Vegetom natur za piletinu. Pokapati limunovim sokom i 2 žlice maslinova ulja i sve dobro promiješati. 2. Ostaviti da se marinira oko 20 minuta. 3. Na preostalom zagrijanom ulju popržiti luk narezan na ploške, dodati piletinu s marinadom. 4. Kada piletina dobije zlatnožutu boju dodati rajčicu narezanu na kockice i paprike narezane na rezance. 5. Pirjati 15 minuta dok povrće ne omekša. 6. Tortilje zagrijati na suhoj tavi. 7. Kiselo vrhnje i majonezu dobro izmiješajte. 8. Na svaku pripremljenu tortilju razdijeliti pripremljeno meso, dodati kukuruz šeerac i umak od jogurta i majoneze. 9. Pripremljenu tortilju zamotajte i odmah poslužite.
Savjet: U svaku tortilju po želji dodajte listove zelene salate po želji (reckava, puterica, endivija, kristalka, matovilac i sl.) Vrijeme pripreme: 45minuta Zahtjevnost: Jednostavno