Puding izlijte u drugu posudu, prekrijte prozirnom folijom i pustite da se ohladi na sobnu temperaturu. Zatim umiješajte mascarpone sir da dobijete kremu.
već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
1 Puding Panna cotta s komadićima maline Dolcela
50 g šećera
300 ml mlijeka
200 ml slatkog vrhnja
150 g Mascarpone sira
400 g svježih malina
2 žlice nasjeckanih pistacija
1 Puding Panna cotta s komadićima maline Dolcela
50 g šećera
300 ml mlijeka
200 ml slatkog vrhnja
150 g Mascarpone sira
400 g svježih malina
2 žlice nasjeckanih pistacija
1. Prašak za puding pomiješajte sa šećerom i malo mlijeka. Preostalom mlijeku dodajte slatko vrhnje, zagrijte do vrenja, maknite s vatre i umiješajte pripremljeni puding. Vratite na vatru i kuhajte 1-2 minute. 2. Puding izlijte u drugu posudu, prekrijte prozirnom folijom i pustite da se ohladi na sobnu temperaturu. Zatim umiješajte mascarpone sir da dobijete kremu. 3. U čaše za posluživanje (više, uske, Mason) stavljajte naizmjenično kremu i maline. 4. Slasticu ukrasite malinama, pospite pistacijama i dobro rashladite u hladnjaku prije posluživanja.
Savjet: Umjesto malina možete staviti neko drugo bobičasto voće. Vrijeme pripreme: 30 minuta. Zahtjevnost: Jednostavno