Objavljeni natječaji za dodjelu donacija u 2014. godini

Autor: Sponzorirani članak , 05. ožujak 2014. u 07:36
Tisuću dana na Jadranskom moru

Valamar je najveća turistička grupacija u Hrvatskoj koja može dnevno ugostiti više od 40.000 gostiju.

Grupacija Valamar je najveća turistička grupacija u Hrvatskoj  koja  može dnevno ugostiti više od 40.000 gostiju u 22 hotela, 7 turističkih naselja i 10 kampova na Jadranu – od Poreča, Tara, Rapca, Pule i Krka do Dubrovnika.

Naša je vizija pružanje nezaboravnih sjećanja svakog dana svakom gostu.

Odgovornost prema gostima, zaposlenicima, partnerima i zajednici jedna je od temeljnih Valamarovih vrijednosti koje svakodnevno  živimo i kojima uvijek težimo u našem poslovanju.

U 2014. godini želimo proširiti naše društveno-odgovorne aktivnosti kroz dva nova nacionalna projekta za koje smo raspisali natječaje za donacije. Natječaji su otvoreni do 03.travnja 2014.

I. projekt  "Tisuću dana na Jadranskom moru" odnosi se na dodjelu donacija kojima ćemo omogućiti tisuću dana boravaka u našim turističkim objektima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, djecu s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka te djecu s posebnim potrebama. 

II. projekt "Volimo Jadransko more" odnosi se na dodjelu  donacija za maksimalno tri projekta za očuvanje i zaštitu Jadranskog mora i priobalja u ukupnom fondu od sto tisuća kuna.

Detaljne informacije i prijavnice za ove natječaje nalaze se na web stranicama www.valamar.com/hr/donacije i  www.riviera-adria.com.

 

New Report

Close