Popečena panceta s njokima unijet će pravo veselje u vašu kuhinju, zamirisat će umakom od bosiljka, a parmezan će dati završni ton ovom jednostavnom mediteranskom savršenstvu.
već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
1. Ulje zagrijte u tavi na srednje jakoj vatri. 2. Dodajte nasjeckani luk i narezanu pancetu. 3. Popecite miješajući oko 5 minuta ili dok luk ne omekša. 4. Dodajte protisnuti češnjak i popecite još 30 sekundi. 5. Dodajte sjeckanu rajčicu s bosiljkom i origanom, pa pirjajte oko 10 minuta. 6. Zamrznute njoke skuhajte u posoljenoj vodi. 7. Topli umak od bosiljka i origana prelijte preko njoka i poslužite posuto naribanim parmezanom.
Savjet: Popečena panceta s njokima unijet će pravo veselje u vašu kuhinju, zamirisat će umakom od bosiljka, a parmezan će dati završni ton ovom jednostavnom mediteranskom savršenstvu. Vrijeme pripreme: 15 minuta. Složenost: Srednje zahtjevno