MBA Open Day polaznicima će dati stvaran dojam studiranja

Autor: Promo , 24. lipanj 2022. u 09:35
Foto: ZŠEM

MBA Open Day održava se u četvrtak 30. lipnja s početkom u 19.30 sati na novom kampusu Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa organizira MBA Open Day s Masterclass predavanjem profesora dr. sc. Roberta Ciuchita na temu Innovate or Die: Marketing, innovation and the Digital Divide. Sudjelovanjem na predavanju sudionici će steći iskustvo studiranja na MBA programu ZŠEM-a.

Uz sudjelovanje na predavanju, sudionici će upoznati predavače ZŠEM-a i studente, a na prezentaciji MBA programa koja će uslijediti nakon Masterclass predavanja upoznat će dekana dr. sc. Matu Njavru, prodekanicu diplomskog MBA programa izv. prof. dr. sc. Maju Martinović, voditelje MBA koncentracija kao i administrativno osoblje koji će im predstaviti mogućnosti studiranja.

MBA Open Day održava se u četvrtak 30. lipnja s početkom u 19.30 sati na novom kampusu Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

Osim što će MBA Open Day polaznicima dati stvaran dojam studiranja, omogućit će im i umrežavanje te razmjenu informacija i iskustava kako sa studentima MBA programa tako i s Upravom ZŠEM-a te predavačima i administrativnim osobljem.

ORGANIZATOR
Glavni partner
Partneri

New Report

Close