Kako uspješno ostvariti poslovne ciljeve?

Autor: Poslovni.hr , 01. srpanj 2021. u 14:56
Foto: PD

Kad kupujete svoj novi omiljeni odjevni predmet, sigurno znate kakvu boju želite, način kopčanja i brend, a možda čak i sve modne dodatke koje biste nosili uz njega.

Kad kupujete svoj novi omiljeni odjevni predmet, sigurno znate kakvu boju želite, način kopčanja i brend, a možda čak i sve modne dodatke koje biste nosili uz njega.  To je dobra strategija za postignuće, odnosno ostvarenje cilja, no često je ne koristimo i za ostale stvari u životu. Kod poznate „smart“ metode ostvarivanja ciljeva, cilj koji želite, treba biti specifičan, mjerljiv, dostižan i vremenski ograničen. Ipak, postoji još nekoliko detalja koje trebate iskoristiti, ako sa sigurnošću želite postići svoj cilj. Koji su to detalji, saznajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close