INA Grupa približila svoje poslovanje mladima kroz Virtualni dan karijera

Autor: Promo , 22. travanj 2021. u 22:00
Foto: INA

Natječaj za ovogodišnju generaciju Growwww pripravnika je upravo u tijeku, a INA Grupa će i ove godine ponovno dočekati 10 Growwwovaca.

Kako bi što bolje predstavila karijerne mogućnosti koje nudi diplomantima kroz pripravnički program Growww INA Grupa je održala Virtualni dan karijera. Gotovo 100 sudionika priključilo se online događanju prošloga tjedna.

Tamo su imali priliku iz prve ruke čuti kako je raditi u Ini te poslušati više o otvorenim pozicijama u sklopu programa Growww, iskustvima bivših i sadašnjih pripravnika te direktora INA Grupe, ali i postavljati sva pitanja koja ih zanimaju.

Potencijalnim budućim kolegama i kolegicama su se obratili Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa Ine, Kristian Schuster, direktor Plavog tima, Nikola Mišetić, direktor STSI-ja, a svoje iskustvo sudjelovanja u Growww programu iz prve ruke podijelili su Elena Primorac Padjen, rukovoditeljica Kontrole kvalitete, razvoja i tehničke primjene iz INA Maziva, Ana Marija Barišić, specijalistica za informacijski sustav u Plavom timu te Andrej Šapić, pripravnik iz STSI-ja.

Diplomanti su pokazali veliki interes, što ne čudi jer je pandemija tijekom prošle godine zahvatila sva područja našeg života, a posebno je izazovno mladim osobama koje su tek diplomirale te su u potrazi za poslom na tržištu rada. Upravo zato je jednogodišnji pripravnički program Growww odlična prilika za razvoj karijere čak i u ovakvim izazovnim okolnostima!

Natječaj za ovogodišnju generaciju Growwww pripravnika je upravo u tijeku, a INA Grupa će i ove godine ponovno dočekati 10 Growwwovaca koji će biti dio velike ekipe od 82 pripravnika MOL Grupe – najveće zajednice pripravnika u regiji.

Kompanija tako već 12 godina zaredom uvodi diplomante u poslovni svijet i ne nudi im samo posao – nego karijeru! Stabilnost je oduvijek bila od ključne važnosti za tvrtku, a sada je, u izazovnim okolnostima još i bitnija, stoga INA poziva sve diplomante i diplomantice da se prijave na pripravnički program Growww.

Gđa Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini pozvala je diplomante da ne propuste odličnu priliku: „Godinama smo na vodećoj poziciji u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata, a Growww je nagrađen i kao najbolji program za studente u sklopu Croatia’s Best Employer Brand Awards 2019.

Ovo je izvrsna prilika za sve studente koji će uskoro diplomirati ili one koji su već diplomirali, a imaju manje od godinu dana radnog staža u struci. Jednogodišnji pripravnički program nudi izvrsnu priliku za upoznavanje naše industrije te sudjelovanje u vrlo uzbudljivom razdoblju transformacije energetskog sektora.

Vaš talent, inovativne i svježe ideje te naša raznolika i inkluzivna korporativna kultura savršena su formula koja nam omogućuje ispunjavanje zajedničkih ciljeva. Čekamo vas!“

Zbog čega je INA Grupa dobra prilika?

  • INA Grupa je godinama na vodećoj poziciji u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata i pruža mogućnost stalnog zaposlenja kroz Growww program.
  • Nakon pripravničke godine više od 90% pripravnika nastavlja graditi svoju karijeru u INA Grupi
  • Kroz Growww kompanija nudi posao s punim radnim vremenom, konkurentnom plaćom i odlične mogućnosti razvoja.
  • Radom u Ini pripravnici postaju dijelom mreže MOL Grupe te će imati priliku sudjelovati u međunarodnim projektima, upoznati se i surađivati s kolegama iz ostalih kompanija unutar Grupe.
  • Pripravnici imaju mentora, iskusnog kolegu koji ih vodi kroz cijeli proces, usmjerava i potiče te osobnog buddyja, koji će im dati korisne savjete s obzirom na to da je on bio član programa samo godinu ili dvije ranije.
  • Pripravnici se educiraju cijelu godinu kroz svakodnevne zadatke, ali i u sklopu Ininog Programa poslovne edukacije, imaju priliku obilaziti postrojenja i usavršavati svoje vještine.

organizator
pod pokroviteljstvom
glavni partner
partneri

New Report

Close