Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Grill oslić u aromatičnoj korici

Autor: Promo
11. svibanj 2018. u 08:30
Podijeli članak —
FOTO: PRESS

Filete pecite u dobro zagrijanoj grill tavi s obje strane do lijepe zlatne boje.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

(za 4 osobe)

(za 4 osobe)

800 g fileta oslića
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
125 g panko mrvica
3 žlice naribanog sira grana padano
50 ml maslinovog ulja
1 žličica Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica nasjeckanog bosiljka
1 limun

1. Filete oslića prelijte Vegeta marinadom i pustite da odstoje 30-ak minuta.
2. Panko mrvicama dodajte naribani sir, nasjeckani peršin i bosiljak, češnjak granule i dobro izmiješajte. Prelijte ih maslinovim uljem i ponovno dobro izmiješajte.
3. U pripremljenu mješavinu stavite marinirani oslić i dobro ga obložite mrvicama.
4. Tako pripremljene filete pecite u dobro zagrijanoj grill tavi s obje strane do lijepe zlatne boje.

Posluživanje: Poslužite uz kriške limuna i prilog po želji.
Savjet: Na ovaj način možete pripremiti i cijelu ribu, ne samo filete. Ako upotrebljavate cijelu ribu dobro ju je na 2-3 mjesta, ovisno o veličini ribe, lagano dijagonalno zarezati da marinada bolje prodre u ribu i da joj potpuniji okus.
Vrijeme pripreme: 25 minuta
Složenost: Jednostavno

Izvor: Coolinarika.com 

Autor: Promo
11. svibanj 2018. u 08:30
Podijeli članak —

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close