Event koji će na jednom mjestu okupiti zaljubljenike event industrije

Autor: Promo , 11. travanj 2022. u 08:00
Foto: Eventfest

Eventfest je prvi event posvećen event industriji kojim se nastoji okupiti praktičare u event industriji, povezane industrije (marketinške i PR agencije) te sve one koji dijele ljubav prema organizaciji evenata

Jeste li se ikada pitali gdje se okuplja event industrija? Postoje eventi koji okupljaju PR stručnjake, marketinške agencije, medije, programere, poduzetnike…a gdje je u svemu tome event koji okuplja event industriju?

Svi stručnjaci u organizaciji događaja pohađaju sve te evente (a jedan dio ih čak i organizira), tu i tamo susreću svoje kolege ili kolege s kojima su nekad radili, tu i tamo popričaju s nekime iz svoje branše, a tu i tamo se na tim eventima spomene event industrija. Spomene se. Samo se spomene.

eventfest je prvi event posvećen event industriji kojim se nastoji okupiti praktičare u event industriji, povezane industrije (marketinške i PR agencije) te sve one koji dijele ljubav prema organizaciji evenata. Kroz dva dana, eventfest će okupiti industriju na jednome mjestu te omogućiti povezivanje i populariziranje event industrije u Hrvatskoj te međusobno dijeljenje iskustava s kojima se organizatori evenata susreću u praksi.

Foto: Eventfest

Ideja eventfesta stvorena je sa željom za objedinjavanjem cijele event industrije na njenom velikom eventu. Ovim događajem bismo htjeli spojiti organizatore, dobavljače, medije i sponzore kako bi svi mogli podijelili svoja iskustva, izazove i probleme s ciljem ostvarivanja novih poslovnih prilika i suradnji. Cilj je potaknuti interakciju među event agencijama i rješavati aktualne probleme i izazove s kojima se event industrija susreće.

“Nakon iznimno izazovnog perioda, event industrija zaista zaslužuje konferenciju posvećenu svim akterima koji su u proteklom periodu pokazali nevjerojatnu agilnost, kreativnost i hrabrost. Naučili smo da je u kratkom roku moguće i izvediv apsolutno svaki segment života prebaciti u virtualni svijet. S druge strane, vjerujem da ćemo se svi složiti kako nije moguće zamijeniti tradicionalne događaje koji omogućavaju društveni i socijalni kontaktu u punom smislu. Zato me veseli što ću imati priliku sudjelovati na eventfestu koji će okupiti cijelu industriju na jednom mjestu rekla nam je jedna od predavačica”, Maja Samardžić, izvršna direktorica za digitalni marketing Millenium promocije.

Foto: Eventfest

Teme eventa biti će usko vezane za event industriju pa će se tako u programu moći pronaći teme poput: od ideje do realizacije, brendiranje eventa, marketinške i PR aktivnosti evenata, organizacija i planiranje vjenčanja, organizacije teambuildinga, targetiranje ciljne publike, kako se istaknuti od konkurencije, održivi eventi, virtualni vs hibridni eventi, budžetiranje evenata i praćenje troškova, kako organizirati sajam, franšizni eventi, kako organizirati festival….

eventfest će se održati 19. i 20. svibnja u prostorijama Wespa Spaces.

Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez odlične ekipe koju ju spojila organizacija ovog eventa, kao ni bez sponzora koji su prepoznali potencijal: WESPA Spaces, Entrio, Jamnica, Jana, Crafters, Peekabook, PAN PEK, u ulozi goodie bag partnera ttincore, u ulozi education partnera United POP Academy, u ulozi entertainment partnera Trinity Media.

Novosti o eventu dostupne su na službenom Instagram profilu eventfesta i web stranici LOL Event Managementa.

New Report

Close