Dobre vijesti za sve ljubitelje Harley-Davidson® motocikala

Autor: Promo , 08. lipanj 2018. u 08:15
FOTO: Promo

”Palite gume, a ne gotovinu”, slogan je pod kojim je Harley-Davidson® krenuo u kampanju u sklopu koje možete ostvariti sjajne pogodnosti za kupovinu novih motocikala.

Za modele Street®750 i Street Rod® te sve 883 modele, odnosno Iron 883 i Superlow® ukupna cijena motocikala umanjuje se za 500 €.

Za sve nove Sportster modele 1200 pogodnost je još bolja!

Naime, ukoliko se odlučite za modele XL 1200X Forty-Eight®, Forty-Eight® Special, Iron 1200™, 1200CX Roadster, Superlow® 1200 T ili 1200 Custom, cijena motocikla biti će povoljnija čak 1000 €, ako kupovinu realizirate do kraja lipnja 2018.

Za raspoložive modele 1200CX Roadster 2017. cijena je umanjena čak 10 000 kn, a ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Za sve one koji žele maksimalno uživati u putovanjima, u ponudi se nalaze vrhunski Touring modeli sa najboljom opremom, na koje je moguće ostvariti pogodnost od 1000 € ukoliko kupovinu realizirate do 30. lipnja 2018.

Ovi modeli stvoreni su za duge i udobne vožnje, stoga je potrebno samo opustiti se i prepustiti putovanju. Motor Milwaukee-Eight pružat će vam  brzu reakciju na gas, dovoljno okretnog momenta i snage za pretjecanje, čisti zvuk, manju potrošnju goriva i upravo onaj osjećaj koji vozači žele od Harley-Davidson® motocikala za duga putovanja. Za osobne stvari je predviđeno dosta mjesta, a bisage ćete otvoriti jednim dodirom. Aerodinamična prednja maska smanjuje trešnju glave, a kako bi vožnja bila zabavna, tu je vrhunski sustav za informiranje i zabavu na dodir, sa odličnim zvukom. Postavite koordinate na GPS-u putem dodirnog zaslona, udobno se smjestite i krenite.

Ova ograničena ponuda odnosi se na sljedeće Touring modele: Road King, Road King Special, Street Glide, Road Glide Ultra, Ultra Limited i Ultra Limited Low.

Ponuda vrijedi do isteka zaliha i za gotovinsko plaćanje.

Osim gotovinskog plaćanja pri kupovini motocikla moguće je isti financirati putem nekoliko opcija leasinga (1/2, 1/3, ili na 60 mjeseci). Za sve informacije vezane za mogućnosti obročne otplate slobodno kontaktirajte broj tel. 01 5634 922.

Inače, Harley-Davidson u Hrvatskoj posluje u dva predstavništva, u Zagrebu i Splitu. U prodajnim centrima potencijalni vlasnici i vozači Harley – Davidson® motocikala mogu razgledati i isprobati nove modele motora, ali i rabljene motocikle uz koje se nudi veliki izbor popratne opreme koja ide uz image svakog ljubitelja motora. Naime, tvrtka Harley – Davidson® poznata je po tome što u ponudi ima obilje dodatne i prateće opreme, no ne radi se strogo o opremi za motocikliste. Svatko koga privlači ovakav životni stil i želi zaviriti u zagrebački ili splitski salon može naći nešto za sebe i svoje najdraže, od casual odjeće, obuće, nakita, sitnica za kućanstvo, igračaka i majica za djecu i sl. Naravno, u sklopu zastupništva nudi se vrhunska usluga servisiranja i dorade Harley-a, te stručno i ljubazno osoblje savjetuje o svim novim trendovima i mogućnostima prilikom servisiranja i uređivanja motocikala.

Ljubiteljima Harleya uvijek su na raspolaganju motocikli iz demo programa, koje je moguće svakodnevno isprobati u prodajnim centrima. Potrebno je samo kontaktirati prodajne odjele i dogovoriti termin probne vožnje.

Za sve dodatne informacije posjetite Harley-Davidson® Zagreb na adresi Oranice 104, tel. 01 5634 922, e-mail: prodaja@harley-davidson-zagreb.hr (www.harley-davidson-zagreb.hr)  ili Harley-Davidson® Split, Poljička cesta 26, tel. 021 737 330, e-mail: prodaja@harley-davidson-split.hr (www.harley-davidson-split.hr).

New Report

Close