Smart Industry
Iskoristite priliku

Digitalizacijom do uspjeha

Ljetni period idealna je prigoda za postavljanje temelja transformacije poslovanja i poslovnog rasta, osobito sada kada su u tijeku natječaji za digitalnu transformaciju kojima se mogu osigurati EU bespovratna sredstva.

PD VL native tim
14. srpanj 2022. u 21:59
foto: pd

Unutar Nacionalnog plana za oporavak i otpornost, objavljeno je nekoliko natječaja kojima je svrha digitalna transformacija malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj.

Sredstva su bespovratna, a cilj je razvoj poduzetništva i digitalizacija koji će poduzetnicima pružiti podršku u poslovanju uz fokus na digitalne alate i opremu za uvođenje novih ili poboljšanja postojećih poslovnih procesa u prodaji, marketingu, ljudskim resursima, zalihama, skladištu, financijskom upravljanju i strateškom odlučivanju.

Kako je riječ o složenom procesu, unutar njega je predviđen i bespovratni vaučer za izradu strategije digitalne transformacije kojeg možete iskoristiti za savjetovanje sa stručnjacima za digitalizaciju vašeg poslovanja. mStartov tim IT stručnjaka u suradnji s konzultantskom tvrtkom specijaliziranom za pripremu dokumenata i vođenje projekata koji se prijavljuju na EU fondove organizacijama omogućuju potpunu podršku u cjelokupnom procesu.

Digitalizacijom uredskog poslovanja do ubrzavanja poslovnih procesa

Jedan od odličnih načina kako usmjeriti sredstva za digitalizaciju svakako je digitalizacija uredskog poslovanja, koja štedi resurse potrebne za pripremu, slanje, zaprimanje, arhiviranje i skladištenje papirnate dokumentacije. mStartov Digitalni ured obuhvaća digitalizaciju papirnate dokumentacije, elektroničku razmjenu dokumenata, digitalno arhiviranje dokumenata i sustava odobravanja. Sve navedeno provodi se unutar Zakonskih okvira RH i EU i uz poštivanje ISO 27001 standarda.

Od kud krenuti?

Prebacivanje papirnate dokumentacije u digitalni oblik prvi je korak do transformacije poslovanja i digitalizacije. Od kud krenuti, kako sačuvati svu tu silnu dokumentaciju? mStartov tim u digitalnom obliku čuva svu dokumentaciju, sistematizira ju i trajno pohranjuje. Time je napravljen temelj za digitalnu transformaciju poslovanja.

Jedna od izuzetno traženih usluga je i elektronička razmjena dokumenata – standardni elektronički format koji zamjenjuje papirnate dokumente.

Automatizacijom transakcija organizacije mogu uštedjeti vrijeme i eliminirati skupe pogreške uzrokovane ručnom obradom. Razmjenjivanje elektroničkih dokumenata postaje brže i pouzdanije, što unapređuje i odnose s poslovnim partnerima. Upravljanje samim poslovnim procesima unutar organizacije omogućeno je korištenjem rješenja zvanog mProces čime se smanjuju troškovi, a povećava učinkovitost i brzina obavljanja poslovnih procesa.

Tako razmjenjivanje dokumenata poput ugovora, ulaznih ponuda, putnih naloga, ulazne i izlazne pošte postaje jednostavno i brzo.

Objedinjavanje bitnih procesa za upravljanje organizacijom kao temelj za poslovni rast

Sredstva za digitalizaciju dostupna su i za implementaciju optimalnog ERP rješenja (Enterprise Resource Planning) – sustava koji objedinjuje sve bitne funkcije za upravljanje tvrtkom i temelj je za poslovni razvoj i rast. Veliko iskustvo u radu s tržišnim liderima u 10 različitih industrija, veliki ekspertni timovi i kontinuirana ulaganja, mStart čine pouzdanim partnerom, kako u radu s velikim organizacijama, tako i u radu s novim, brzorastućim tvrtkama koje nerijetko odabiru upravo SAP B1 rješenje.

50.000 tvrtki

u svijetu već koristi SAP B1 rješenje koje je prilagođeno potrebama manjih i srednjih organizacija

Riječ je o rješenju koje u svijetu koristi više od 50.000 tvrtki i u potpunosti je prilagođeno potrebama manjih i srednjih organizacija. Pokriva i umrežava sve segmente poslovanja – od računovodstva i financija, nabave, prodaje… do izvještavanja i analitike. Zahvaljujući tome, SAP Business One omogućuje brzo i efikasno praćenje biznisa i poluga je za poslovni rast.

Za više informacija o digitalizaciji poslovanja i podršku u cjelokupnom procesu na raspolaganju je mStart ekspertni tim: prodaja@mstart.hr; www.mstart.hr; +3851 2372 100.

Sadržaj omogućio mStart

New Report

Close