Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave

Autor: Promo , 21. ožujak 2019. u 08:26
Poslovna delegacija Američke gospodarske komore u SAD, lipanj 2018.

Potaknuti velikim interesom i odličnim komentarima članova koji su sudjelovali, Američka gospodarska komora u Hrvatskoj nastavlja s programom „Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave“.

Događanja iz Programa namijenjena su predsjednicima uprava, članovima uprava te glavnim direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore zainteresiranima čuti o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju i koracima operativnog planiranja od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija.

Digitalna tranformacija kao preduvjet za rast i razvoj

Program se bavi strateškim pitanjima s kojima se poslovni lideri trenutno susreću, uključujući izazove, dileme i različite pristupe vezane uz digitalnu transformaciju. Glavna karakteristika ovih događanja su, kao što i samo ime sugerira, dinamične rasprave i razmjena iskustava o odabranoj temi koje će uslijediti nakon inicijalnih prezentacija stručnih govornika.

Digitalna transformacija će uskoro biti u pozadini svake strateške odluke i postati jedan od preduvjeta za daljnji rast i razvoj svakog poduzeća. Dok ova tema obuhvaća čitav niz poslovnih područja, višem menadžmentu koji se susreće s ovim izazovom nedostaje primjera iz kojih bi mogli učiti. S Boardroom Discussions programom fokusiranim na digitalne teme nadamo se uspješnom svladavanju tog izazova.

Poslovna delegacija u San Francisco, Silicijsku dolinu i Seattle

Nakon uspješne poslovne delegacije u SAD u lipnju 2018., Američka gospodarska komora u svibnju 2019. ponovno organizira poslovnu delegaciju u SAD za članove uprava tvrtki članica AmCham-a kako bi imali priliku vidjeti digitalnu transformaciju na njenom izvorištu. Pri vođenju vlastitih projekata, uvijek je korisno proučiti kako druge tvrtke pristupaju tom izazovu. Ovo putovanje će pružiti detaljniji uvid u neke od najuzbudljivijih i najuspješnijih postupaka transformacije u raznim industrijama.

Više informacija o programu dostupno je na stranici Američke gospodarske komore www.amcham.hr.

New Report

Close