1. Bjelanjke električnom miješalicom istucite u čvrst snijeg. Dodajte limun šećer i miješajte dok se šećer potpuno ne otopi. 2. Žlicom zatim dodajte šećer u prahu dobro miješajući prije svakog sljedećeg dodavanja. Na kraju trebate dobiti gust i čvrst snijeg. 3. Smjesu prebacite u slastičarsku vrećicu za ukrašavanje s ravnim nastavkom, pa na papir za pečenje istisnite manje okrugle oblike. 4. Tako pripremljene oblike, ako vam se žuri, pecite u pećnici na 100 °C oko sat vremena, ali preporučujemo da ih sušite preko noći na 60 °C (oko 8 sati). 5. U posudu ulijte hladno mlijeko, dodajte sadržaj vrećice kreme za kolače od vanilije i miješajte električnom miješalicom srednjom brzinom 2 – 3 minute. 6. Kremu nanesite na 2/3 površine pripremljenih oblika, pa po kremi rasporedite bobičasto voće. 7. Na jedan pripremljeni kolačić s kremom i voćem položite drugi isti takav, pa onda poklopite jednim praznim kolačićem. Postupak ponovite sa svim ostalim kolačima.
Posluživanje: Ohladite u hladnjaku i poslužite. Savjet: Ako volite šarene kolače, beze prije stavljanja u vrećicu možete obojiti jestivom bojom Vrijeme pripreme: 1 sat i 30 minuta. Složenost: Srednje zahtjevno