Mediji i marketing
strategija poslovanja

RE/MAX i u krizi širi poslovanje i bilježi rast

Više nego ikada u ovoj izazovnoj godini pokazalo se koliko je snaga sustava i branda RE/MAX važan faktor za uspješno poslovanje u kriznima situacijama.

PD VL native tim
22. prosinac 2020. u 09:30

Svaka kriza je prilika za posložiti prioritete, optimizirati procese i razmisliti o strategiji poslovanja kako bi se izvukao maksimum iz postojeće situacije. Oni koji se najbolje prilagođavaju uspjeli su zadržati svoju poziciju na tržištu, a mnogi su ostvarili i napredak u 2020. godini.

RE/MAX Hrvatska godinama zauzima vodeću poziciju na tržištu agencija za posredovanje u prometu nekretninama po broju ureda, agenata, ostvarenih transakcija i ukupnih prihoda ostvarenih na nacionalnom nivou, a ekspanzijom u 2020. dodatno su učvrstili svoju poziciju.

„Unatoč zahtjevnoj godini koju je obilježila korona i lockdown otvorili smo dva nova RE/MAX ureda, jedan u Dugom selu, a drugi u Vodicama čime je RE/MAX sustav u Hrvatskoj došao na brojku od 22 ureda i gotovo 150 agenata u 17 gradova. Uspoređujući rezultate od ove godine s prošlom godinom možemo reći da smo usprkos padu prometa na proljeće uspjeli u preostalim mjesecima nadoknaditi taj pad te na koncu godine sa zadovoljstvom možemo zaključiti godinu s pozitivnim rezultatom rasta od 5% u ostvarenom prometu.“ – izjavio je direktor RE/MAX-a Vladimir Žerjavić.

Više nego ikada u ovoj izazovnoj godini pokazalo se koliko je snaga sustava i branda RE/MAX važan faktor za uspješno poslovanje u kriznima situacijama. Dostupnost znanja i pravovremenih informacija na temelju kojih se donose poslovne odluke, koje RE/MAX Hrvatska crpi od svojih principala RE/MAX-a Europe i International, posebno je došlo do izražaja.

„Sustavna izgradnja brenda i strukture tvrtki je ostala koherentna i u krizi, a u RE/MAX-u je to dodatno osnaženo regrutiranjem novih agenata. Svi novi agenti nakon što prođu RE/MAX-ov edukacijski proces, spremno prihvaćaju sve izazove koji klijenti na tržištu stavljaju pred njih.“ – dodao je Žerjavić.

Sljedeća godina će također biti izazovna, no jedino oni koji će biti oboružani velikim iskustvom, znanjem i pozitivnom energijom će ju adekvatno dočekati. Na to su u RE/MAX-u spremni i očekuju u sljedećoj godini ostvarenje planiranog rasta. Budućnost donosi i otvaranje dodatnih ureda diljem Hrvatske među kojima su i Samobor, Veliku Goricu i otok Krk.

RE/MAX preporučuje kvalitetu prije svega, a time se vodi u svom poslovanju. 2021. godina će biti godina kada će na kvalitetu usluge staviti poseban naglasak kako bi se osiguralo najbolje i prodavateljima i kupcima. Ovakvim pristupom RE/MAX se želi dodatno diferencirati na tržištu nekretnina s ciljem zadržavanja vodeće pozicije u tom segmentu.

Sadržaj omogućuje REMAX Hrvatska

Više na remax.hr

New Report

Close