Nekretnine
Novi projekt

FOTO/VIDEO: Pogledajte tri dvoetažna stana na atraktivnoj lokaciji u Zagrebu

Na atraktivnoj lokaciji u blizino Zelene Magistrale kreće realizacija projekta izgradnje ukupno tri dvoetažna stana (i…
Poslovni.hr
20. prosinac 2020. u 09:23

U zapadnom dijelu Zagreba na Rušiščaku na drugoj strani atraktivne Zelene magistrale kreće realizacija projekta izgradnje luksuznih stanova čiji će vrtovi gledati prema Zelenoj magistrali i imati pogled prema zapadnom dijelu grada. Investitor Adapta dom d.o.o. u tom mirnom i zelenilom okruženom području gradi ukupno tri dvoetažna stana (ili tri kuće u nizu). Neto površine stanova su 108 m2, a svaki će imati i terasa u prizemlju, dva parkirna mjesta te vrtove od 300 do 800 m2.
Stanovi se sastoje od tri spavaće sobe, dnevne sobe, dvije kupaone, kuhinje, mala radna soba (koja se može prenamijeniti u prostoriju za perilicu i sušilicu). Projektom je predviđena i potpuno uređena garaža grijana kao i svaka druga soba, pa se garaža može koristiti i za druge namjene, (teretana, ured, spavaća soba, skladište i sl).
„Znači stanovi su četverosobni, ali mogu biti i trosobni ili peterosobni, bit ćemo fleksibilni ako netko bude imao drugačije organizacijske potrebe jer se unutarnji raspored smije mjenjati”, kaže predstavnik investitora. Stanovi će imati energetski certifikat A, podno grijanje, alu stolariju s troslojnim staklima te kvalitetnu keramiku i parket.

Predviđena cijena je oko 340.000 eura po stanu.
Napominju da su svi potrebni sadržaji u obližnjim Gajnicama – škola, vrtić, ambulanta su cca 800 m od parcele, a velike trgovine 1km od parcele.
Planirani datum useljenja je kraj 2021. ili početak 2022. godine.

New Report

Close