Uz proizvode hrvatskog brenda Galko osigurajte poklone za pamćenje – Poslovna i diplomatska darivanja

Autor: Promo , 11. studeni 2020. u 08:00
Foto: PR

Kao vodeći hrvatski proizvođač kožnih torbi i kožne galanterije tvrtka Galko nudi brojna rješenja za poslovna i diplomatska darivanja te darivanja dragih osoba.

Usprkos izazovnoj godini i situaciji s pandemijom, prosinac je vrijeme kada će se u svima nama  probuditi božićni duh i nada, vrijeme u kojemu ćemo tradicionalnim darivanjem zahvaliti poslovnim partnerima na uspješnim suradnjama.

27 godina Galko tradicije govori o dosljednosti i trudu koji se ulaže u proizvode.

27 godina kupci prepoznaju i cijene kvalitetu Galko proizvoda. Ovo su pokloni s kojima ne možete pogriješiti jer kvaliteta, originalan dizajn, cijenjeni ručni rad i tradicija imaju posebnu vrijednost.

Bogato iskustvo u izradi vrhunskih kožnih proizvoda te bogata ponuda modela, vrsta kože i boja garancija su zadovoljstva svima onima koji odluče ove godine kupovati kvalitetne kožne poklone hrvatskog brenda Galko.

Pogledajte kompletnu ponudu na GALKO WEBSHOPU.

Setovi remenja

Pokloni koji se pamte

Kvalitetan poklon izrađen s ljubavlju je poklon koji se pamti. U izradu svakog Galko proizvoda uključen je profinjeni ručni rad, a proizvodi su protkani strašću, ljubavlju, tradicijom. Poklone je moguće i personalizirati čime ćete ih učiniti još posebnijima.

Manikir setovi i neseseri

Ako tražite profinjen, elegantan poklon za ženu ili muškarca, razmislite o setovima remenja koji dolaze u elegantnim kožnim kutijama. Osim dvobojnog remena koji možete nositi s obje strane, set sadrži i dvije dodatne metalne kopče kako biste remen mogli prilagoditi odjevnoj kombinaciji.

Kvalitetan kožni novčanik ili etui, kožna kozmetička torbica, manikir setovi u prekrasnim kožnim kutijama samo su neke od ideja za darivanje.

Pogledajte kompletnu ponudu na GALKO WEBSHOPU.

 Poslovne torbe koje privlače pozornost elegancijom i funkcionalnim dizajnom

Iza brenda Galko stoji i bogata ponuda poslovnih torbi za žene i muškarce kojima poslovno okruženje nameće potrebu za ovim profinjenim modnim dodacima.

Ženske i muške poslovne torbe

Torbe su elegantne i vrhunske su kvalitete. Karakteriziraju ih funkcionalne značajke dizajna – snažne ručke, korisni pretinci i džepovi koji omogućavaju odličnu organizaciju stvari.

U Galko ponudi su i kožne putne torbe, muške torbice za nošenje preko tijela, organizeri, etuiji za kartice i mobitele. Uz odabranu poslovnu torbu možete birati i spomenute proizvode u željenoj boji kože i dobit ćete komplet prema svojoj mjeri.

Pogledajte kompletnu ponudu na GALKO WEBSHOPU.

 Novčanici s RFID zaštitom za sigurnost vaših osobnih dokumenata i bankovnih kartica

Ženski i muški novčanici

U želji da kupcima pruži sigurnost, tvrtka Galko je ugradila RFID zaštitu u određene modele novčanika i etuija. Postavljanjem materijala koji blokira RFID, između vanjskog sloja proizvoda i unutarnje obloge, sadržaj je osiguran od neovlaštenog preuzimanja podataka.

Ovaj omiljeni hrvatski brend i ovom paletom proizvoda dokazuje da ide i u korak s trendovima, a proizvodi s RFID zaštitom su još jedan korak u ispunjavanju želja kupaca.

Galko poslovne i modne torbe, kao i ostali modni dodaci izrađeni od kvalitetne goveđe kože, dostupne su u Galko trgovinama u Zagrebu, Sisku i Malom Bukovcu te na Galko webshopu https://galko.com/

New Report

Close