Splitski hotel Marvie Hotel & Health uveo plaćanje kriptovalutama

Autor: Promo , 29. ožujak 2021. u 09:00

Splitski hotel Marvie u suradnji s hrvatskim fintech startupom Electrocoin omogućio svojim gostima rezervaciju i plaćanje smještaja i drugih usluga putem kriptovaluta.

Nakon što je sredinom veljače Marvie Hotel & Health uveo zanimljivu ponudu za digitalne nomade i mobilne radnike, omogućivši im dugoročni boravak – 28 dana ili duže – uz popust od 50% tijekom cijele godine, kao i korištenje vlastitog coworking prostora, sada nam stiže još jedna zanimljiva novost iz splitskog hotela.

Naime, u suradnji s Electrocoinom, našim najbrže rastućim fintech startupom, Marvie je odlučio uvesti mogućnost plaćanja kriptovalutama. Osim što s kriptovalutama od sada možete rezervirati i platiti hotelski smještaj u Splitu, uz pomoć elektroničkog platnog servisa za procesiranje kriptovaluta PayCek, u hotelu Marvie Hotel & Health ovom suvremenom metodom plaćanja možete platiti i kavu, ručak te wellness usluge, neovisno o tome jeste li gost hotela ili samo boravite u destinaciji.

Marvie Hotel & Health među prvim je hotelima u Hrvatskoj koji se odlučio na ovaj potez, što ga stavlja uz sam bok svjetskih hotela i brendova koji su prihvatili ovu suvremenu metodu plaćanja, kao što su kanadski lanac hotela Sandman Hotels Group, švicarski luksuzni hotel Grand Hotel Dolder ili Japan Railways, najveći željeznički operator u Japanu.

“Svakodnevno pratimo digitalne trendove jer želimo ići u korak s razvojem tehnologije te se kontinuirano prilagođavati zahtjevima naših gostiju. Brojni upiti koji su u posljednje vrijeme stizali na našu adresu odnosili su se upravo na mogućnost plaćanja alternativnim metodama, odnosno kriptovalutama, a što je samo pospješilo našu odluku. Naš je konačni cilj iskustvo boravka u hotelu Marvie podignuti na sasvim novu razinu – danas putem suvremene, brze i sigurne upotrebe kriptovaluta kao sredstva plaćanja, što je plod uspješne suradnje s Electrocoinom, jednim od vodećih hrvatskih financijskih startupa, koji se istakao kao predvodnik na domaćem tržištu kriptovaluta.”, kazala je Diana Rubić, direktorica hotela Marvie Hotel & Health.

Smještaj i ostale usluge u ovom splitskom hotelu moći ćete platiti putem PayCeka s čak šest vrsta kriptovaluta, među kojima su najpopularnije Bitcoin i Ethereum. Sam proces plaćanja je iznimno jednostavan, jedino što trebate imati je digitalni novčanik te poslati upit hotelu Marvie Hotel & Health putem njihove web stranice. Nakon što osoblje hotela zaprimi vaš zahtjev, u samo nekoliko koraka putem PayCek servisa vaša će rezervacija biti uspješno obavljena.

“Zadovoljstvo nam je gledati kako se broj PayCek klijenata svakodnevno povećava, osobito kada se na listi pojave inovativni klijenti s jasnim poslovnim strategijama poput Hotela Marvie. Prepoznali su potencijal plaćanja kriptovalutama te time osigurali tržišnu i konkurentsku prednost posebice kada je riječ o turistima i stranim gostima” – izjavio je CEO Electrocoina Nikola Škorić.

Za očekivati je da će zbog globalne pandemije privlačenje gostiju ove sezone biti poseban izazov, pogotovo ako uzmemo u obzir iznimno veliku konkurenciju. No, uvođenje mogućnosti plaćanja kriptovalutama, uz već spomenutu ponudu za digitalne nomade, čini Marvie Hotel & Health vrlo primamljivim izborom za sve one u potrazi za hotelskim smještajem koji udovoljava zahtjevima suvremenog gosta.

New Report

Close