Poslovno darivanje – učvrstite poslovne odnose kvalitetnim darovima

Autor: Promo , 09. studeni 2021. u 09:00
Foto: Galko

Hrvatski brend Galko nudi brojna rješenja za poslovna i diplomatska darivanja.

Poslovno darivanje u suvremenom poslovnom svijetu ima veliku važnost pa je ovoj temi potrebno posvetiti dovoljno pozornosti. Darivanjem zahvaljujemo poslovnim partnerima i zaposlenicima, šaljemo im poruku da ih cijenimo i da nam je međusobna poslovna suradnja važna.

Darovi nisu samo lijepa gesta, nego i vrijedna investicija za svako poslovanje jer darivanje može rezultirati povećanom lojalnošću i/ili prodajom. Pažljivo odabranim darom dat ćete na važnosti svojim poslovnim partnerima i zaposlenicima. Pokažite da ste tvrtka koja cijeni ljude i kvalitetne poslovne odnose. Neodgovarajući darovi ne samo da neće izazvati oduševljenje, nego mogu imati i negativan utjecaj. Učvrstite poslovne odnose odabirom kvalitetnih poslovnih darova.

Hrvatski brend Galko nudi brojna rješenja za poslovna i diplomatska darivanja. Proizvodi izrađeni od kvalitetne goveđe kože darovi su s kojima nećete pogriješiti. Vrijedan su znak pažnje za različite prigode a osobito u vrijeme blagdanskog darivanja. Ovi darovi imaju posebnu vrijednost jer je u njihovu izradu uključen i cijenjeni ručni rad.

Kako biste doprinijeli stvaranju kvalitetnih poslovnih odnosa, donosimo nekoliko sjajnih ideja za darivanje poslovnih partnera i zaposlenika.

Kvalitetan kožni novčanik ili etui u lijepom pakiranju

Kožni novčanik je itekako prikladan za poslovna darivanja. To je koristan dar koji svi koristimo tijekom cijele godine pa ga uvrštavamo na listu bezvremenskih darova. U Galko ponudi očekuje vas bogat izbor klasičnih i modernih modela ženskih novčanika i muških novčanika. Dostupni su i modeli s ugrađenom RFID zaštitom koja sprječava krađu podataka pa je danas vrlo poželjna. Trenutno su popularni novčanici za kartice pa možete odabrati i neki od tih modela. Svi Galko novčanici i ostala kožna galanterija dolaze pakirani u elegantnim, bijelim kutijama, a proizvodi su dodatno osigurani zaštitnom tkaninom. Provjerite i ponudu etuija, etuija za ključeve i etuija za vizitke.

Darovi iz putnog programa

Ako neki od vaših poslovnih partnera ili zaposlenika puno vremena provodi na poslovnim putovanjima, kozmetička torbica od kvalitetne kože ili manikir set čine se kao odličan prijedlog za darivanje. Iz Galko putnog asortimana možete odabrati i etui za kravatu, putni set remenja, kožnu torbu za odijelo ili putnu torbu. Vjerujemo da će se svatko oduševiti ovim darovima.

Kožna torbica ili kožni remen na dar

Kožni remen je profinjen, elegantan poklon i za ženu i za muškarca. U Galko ponudi možete pronaći bogat izbor remenja različitih debljina i s različitim kopčama. Istražite Galko ponudu ženskog remenja i muškog remenja. Torbica za nošenje preko tijela postala je neizostavan modni dodatak modernog muškarca. Ove torbice su korisne i funkcionalne, često se kombiniraju uz poslovnu torbu. Torbica je dar koji će razveseliti svakog muškarca. Za one koji vole sportske kombinacije na raspolaganju su i modeli torbice za nošenje oko struka.

Ženske i muške poslovne torbe i kožne rukavice 

Poslovni program brenda Galko izuzetno je cijenjen u poslovnom svijetu. Svi koji žele nositi kvalitetnu poslovnu torbu biraju elegantne i funkcionalne Galko modele poslovnih torbi za žene i poslovnih torbi za muškarce. Ovo su torbe koje će godinama ostati očuvane. Snažne ručke, korisni pretinci, džepovi koji omogućavaju odličnu organizaciju stvari te minimalistički dizajn značajke su zbog kojih ćete obožavati ove torbe. Kao zanimljiv prijedlog za darivanje razmotrite ženske kožne rukavice i muške kožne rukavice.

Bogato iskustvo u izradi kvalitetnih kožnih proizvoda te bogata ponuda modela garancija su zadovoljstva svima onima koji odluče ove godine kupovati kvalitetne kožne poklone hrvatskog brenda Galko.

U Galko ponudi možete pronaći i organizere, kožne mape za potpise ugovora, mape za diplome, stolne uredske komplete i ostale vrste kožnih prigodnih poklona. Kvaliteta uz atraktivne cijene čini se kao uspješna formula za darivanje.

Istražite ponudu poslovnih poklona na Galko webshopu.

New Report

Close