Ponuda za digitalne nomade u Hrvatskoj sve bogatija, pridružuju joj se i luksuzne vile na Krku 

Autor: PR , 12. studeni 2021. u 09:18
FOTO: Promo

Zahvaljujući pandemiji koronavirusa, mnoge tvrtke odlučile su poslati većinu svoje radne snage na rad od kuće kako bi se pridržavale vladinih propisa kojima je cilj ublažiti širenje virusa.

Većina ih se lako prilagodila novim zahtjevima rada na daljinu tako što su uredili svoje domove za svoj posao. Neki su, međutim, odmakli ovo malo dalje, pakirajući svoja prijenosna računala, telefone i svoj posao krenuli na put kao digitalni nomadi. 

Tko su digitalni nomadi? 

Digitalni nomadi su u osnovi zaposlenici, slobodnjaci, profesionalci ili čak poduzetnici koji su se prilagodili načinu života koji je neovisan o lokaciji i tehnologiji. Kako se njihove primarne potrebe za produktivnošću uglavnom sastoje samo od prijenosnih računala i pouzdane internetske veze, digitalni nomadi praktički mogu raditi s bilo kojeg mjesta u svijetu sve dok su predani i povezani. 

Sve lakše do vize za digitalne nomade 

Za ljude koji žele izbjeći neizbježno izgaranje na poslu od kuće, odlazak na posao (work staycation) je jedan od načina da to učine. Mnoge su države odlučile olakšati nomadima njihova putovanja za udaljeni rad od kuće te su uvele posebne vize za digitalne nomade. Tim državama pridružila se i Hrvatska. Više informacija o tome kako do vize potražite ovdje.  

Contessa Ville nude samo kvalitetan i luksuzan smještaj 

Uvidjevši priliku, turistička agencija iz Krka – Contessa Villas među prvima je ponudila svoj luksuzan smještaj za digitalne nomade, a potražnja za kvalitetnim smještajem koji nudi posebne sadržaje za poslovne putnike raste iz dana u dan. No, nije Contessa Villama ovo novost. Već ranije, vile u ponudi svojim su gostima nudile brojne pogodnosti za udaljeni rad od kuće.  

Home office vile kao trend 

Upoznajte Home Office Vile iz ponude Contessa Villa, smještaj koji vam nudi upravo iskustvo rada od kuće, s pogledom na more ili netaknutu prirodu, daleko od vlastitog doma. Sve Home Office Vile smještene su na otoku Krku, tako da ne morate brinuti o tome koliko ćete vremena potrošiti da dođete do samog smještaja. Ipak, otok Krk je od Zagreba udaljen manje od dva sata voženje. Rezervirajte jednu od luksuznih vila u ponudi Contessa Vila, te uz odličan komfor i predivne poglede završite projekte na kojima radite. Da bi stvar bila bolja, Home Office Ville pružaju i dodatnu uslugu o kojoj možda nikada niste razmišljali, no zamislite da uz sav taj komfor na raspolaganju imate i svojeg vlastitog kuhara. Usluga Rent-a-chef nikada nije bila primamljivija.   

Osim toga, na portalu koji okuplja ponude za digitalne nomade dnastay.com, Contessa villas pozicionirale su se s jednom vilom – Villom Natura te Princess Apartmanom. Portal je od svojeg pokretanja ranije ove godine, do danas, u svoju ponudu uvrstio preko 5000 objekata, a Villa Natura te Princess Apartment predstavnici su onih luksuznih. 

Villa Natura 

Kuća se nalazi u mladom masliniku koji se prostire na više od 30.000 m2 zemlje, a u potpunosti je samoodrživa. Nema javni priključak struje, kao ni vode, te sve energente dobiva iz prirode. U kući mogu boraviti četiri osobe kojima na raspolaganju stoje dvije prostrane spavaće sobe, dva sanitarna čvora s tuševima, dnevni boravak, kuhinja s blagovaonom, garderoba te prostrana terasa s bazenom od 24 m2. Tu su i svi potrebni sadržaji za nesmetano uživanje nakon radnog vremena poput roštilja, interneta, TV-a i klime. Rezerviraj svoj boravak u Villi Natura već danas.  

Princess Apartment 

Princess Apartman smješten je u vili na samom moru u mirnom i opuštajućem dijelu Malinske, u uvali Rova, a može ugostiti do 8 osoba. Nudi predivan elegantan i luksuzan interijer te potpunu privatnost. Smješten je na dvije etaže kroz čak 220 metara kvadratnih. Princess Apartman sadrži natkrivenu terasu, kao i izlaz na plažu kroz privatni vrt. Raspolaže s 4 bračne spavaće sobe, 3 kupaonice, prostrani dnevni boravak te potpuno opremljenu kuhinju i blagovaonicu koje ostavljaju bez daha. Za sve goste osiguran je besplatan parking kao i WiFi. Rezerviraj svoj boravak u Princess Apartmanu već danas. 

Više informacija potražite na www.contessa-villas.com  

New Report

Close