Jedinstveni pokloni za posebne prigode: Sjaj srebra sakriven u umjetničkom djelu 

Autor: Promo , 10. studeni 2020. u 08:30
Foto: Design Bureau Izvorka Jurić

Vječno ste u potrazi za sofisticiranim poklonom za svečane i posebne prigode? Trebate poslovne poklone koji su drugačiji?

Državna kovnica novca – Hrvatski novčarski zavod d.o.o. i Design Bureau Izvorka Jurić pronašli su idealno rješenje: dvije ekskluzivne linije poklona za svečane prigode koje otkrivaju četiri srebrne medalje s mogućnošću personalizacije.  

Foto: DB Izvorka Jurić, Srebrna medalja „Križ“

Prva u seriji prigodnih srebrnih medalja, “Križ”, dar je za različite kršćanske prigode poput krštenja ili prve pričesti, ali i značajne događaje u životu poput rođenja djeteta. Medalja je integrirana u pakiranje s ilustracijom tradicionalnog stila – križ u pejzažu prožet duhovnim iskustvom, zajedno s porukom svetog Franje Asiškog “Primamo upravo kada dajemo.”  

Motiv križa dolazi i u limitiranoj seriji „Križ bakropis“ i broji 40 potpisanih poklopaca kutije s reprodukcijom bakropisa koji je izradila akademska grafičarka Valentina Šuljić. Ovom umjetničkom izvedbom svaka kutija postaje jedinstveni umjetnički primjerak koji će svatko poželjeti izložiti u svom domu. Drugim riječima, dragoj osobi poklanjate dva dara – srebrni otkov i unikatno umjetničko djelo. Stoga je medalja„Križ bakropis“ idealan odabir božićnog poklona za važne poslovne partnere.

Projekt i autorsko rješenje medalje te specijalne edicije ambalaže može se pohvaliti velikim uspjehom; na međunarodno priznatom natjecanju osvojen je Pentawards Certificate of excellence u kategoriji luksuznih proizvoda. 

Foto: DB Izvorka Jurić , Medalja „DAN Krizma“

Linija proizvoda “Dan za pamćenje” savršen je odabir za prigode krizme i vjenčanjaSimboli pojedinih događaja, spojeni vjenčani prstenovi, odnosno, krila golubice, uklopljeni su u grafički stilizirani presjek godova drveta koji su simbol života. 

Ambalaža je ujedno i prezentacijska poklon kutija jer se ovakvi darovi s ponosom uručuju na proslavama i često pokazuju gostima. 

Uz to, kutija na sebi nosi poruku vezanu uz prigodu za koju se daruje te tako dobivate poklon spreman da ga se uruči dragoj osobi.  

Foto: Design Bureau Izvorka Jurić

Svaki od proizvoda može se i personalizirati: na stražnju stranu medalje moguće je ugravirati posvetu dragoj osobi, čestitku mladencima ili dobrodošlicu novom članu/ici obitelji. Interaktivni prikaz posvete možete vidjeti klikom na link na svaki od proizvoda na HNZ-ovoj web stranici. Medalje su dodatno zaštićene kapsulom, kako bi svojstva plemenitog metala bila očuvana od utjecaja vremena i okoline. 

Osim u web trgovini, proizvodi su ekskluzivno dostupni u poslovnicama Prahir Fine Jewellry, poznatog hrvatskog lanca zlatarni. 

New Report

Close