Black Friday & Cyber Monday akcija na Neostaru

Autor: Promo , 26. studeni 2021. u 08:12

Kao odgovor na trenutnu oskudicu automobila na europskom i globalnom tržištu i sve veći rast cijena novih i rabljenih automobila, u Neostaru smo pokrenuli svoju prvu akciju za Black Friday & Cyber Monday koja će trajati od 25. do 30.studenog.

Na akciji se mogu pronaći vozila različitog cjenovnog ranga, od Mercedes-Benz V 250 d Exclusive  sa snažnim motorom od 140kW čija je cijena umanjena za čak 25 000 kn pa sve do popularnog gradskog automobila Smart Fortwo kojeg će se moći kupiti za iznos mjesečne rate od 468 kn!

Osim što je izbor vozila prilagođen svakom džepu, mogu se pronaći  vozila različitih marki, modela i oblika, od praktičnog i ekonomičnog dizelaša VW Golf TDI trenutno dostupnog po cijeni umanjenoj za čak 12 000 kn pa sve do terenskih vozila, poput omiljenog, kompaktnog gospodarskog vozila VW Caddy Furgona dostupnog za cijenu od 56 000kn!

Imajući na umu trenutnu vrtoglavu cijenu goriva, pravo je vrijeme za razmišljanje o prelasku na električne automobile poput modela Renault Zoe koji se na akciji može pronaći već od 1400 kn mjesečno. S obzirom da će akcija trajati nekoliko dana, kupci će moći svaki dan otkriti nova vozila na akciji.

Vozila koja će biti obuhvaćena akcijom kupci mogu prepoznati po Black Friday oznaci koja će stajati na vozilu, a ukoliko žele pregledati samo ta vozila, mogu to učiniti tako što će u prilikom pretraživanja odabrati da se prikažu samo vozila na Black Friday akciji. Sva vozila na Neostar platformi dolaze s jamstvom, a moguće ih je rezervirati za samo 99kn i izabrati između financiranja putem leasinga ili kredita.

New Report

Close