ZŠEM Open Days – osvoji stipendiju za studij! Obrazovanje za budućnost: kako stvoriti lidere za 2050. godinu?

Autor: Promo , 08. travanj 2024. u 22:00

Otvoreni dani U ponedjeljak, 22 travnja, informirajte se o programima studija i istražite mogućnosti karijere.

Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta (ZŠEM) poziva sve zainteresirane kandidate na nadolazeći prijemni ispit koji će se održati 27. travnja 2024. godine. Prijave za sudjelovanje na ovom važnom koraku u ulasku u visoko obrazovanje otvorene su putem službene ZŠEM web stranice.

Prijemni ispit je ključni događaj za sve buduće studente koji žele započeti svoje akademsko putovanje na ZŠEM-u. Uz pravovremenu prijavu, kandidati imaju priliku pokazati svoje znanje, vještine i potencijal za uspjeh na jednoj od vodećih institucija za ekonomiju i menadžment u regiji.

Ova važna obavijest dolazi nakon uspješno održanog ZSEM Open Days događaja 25. ožujka, koji je privukao veliki broj zainteresiranih učenika i njihovih roditelja. Posjetitelji su imali priliku upoznati se s programima studija, studentima, kao i svim ostalim aspektima studentskog života na ZŠEM-u.

Dekan Mato Njavro održao je inspirativan govor o važnosti odabira fakulteta te koje prednosti ZŠEM nudi u pogledu daljnjeg razvoja karijere – kako domaće tako i međunarodne. U daljnjem dijelu dana, na panelu su mu se pridružili studenti. Marin i Lovro Lesić govorili su o razmjenama na koje idu, o financijskom klubu koji su osnovali u sklopu ZŠEM-a te o raznim firmama i utjecajnim osobama s kojima su stupili u kontakt kroz ZŠEM-ovu mrežu poznanstva. Studentica Lucija Drmač prepričala je svoja iskustva prijelaska sa državnog fakulteta i o svojem radnom iskustvu u našem Career Centru i na katedri za Management. Također je podijelila svoje iskustvo na Winter School-u te objasnila kako se priprema za nadolazeću razmjenu u Madridu. Mara Rimanić išla je na dvije razmjene te također prepričala svoje iskustvo prelaska sa državnog fakulteta. Antonio Zwicker, prikazao je kako studij izgleda za studenta koji se profesionalno bavi sportom te kako fakultet podržava njegovu sportsku karijeru.

Za one koji možda nisu imali priliku sudjelovati na prethodnom događaju, ZŠEM priprema novu priliku za upoznavanje – nadolazeći Open Days koji će se održati 22. travnja. Iskoristite priliku da od cijenjenog dekana dr. sc. Mate Njavre dobijete vrijedne uvide i smjernice te ćete imati priliku poslušati savjete na temu ‘’Obrazovanje za budućnost: kako stvoriti lidere za 2050.godinu?’’. Kroz svoja bogata međunarodna iskustva s prestižnih institucija kao što su Sveučilište Bocconi, Harvard, Sveučilište St. Gallen i Singapore Management University, dekan Njavro ima jedinstven uvid u svijet visokog obrazovanja. Ovo je izvrsna prilika za sve zainteresirane da se detaljnije informiraju o programima studija, istraže mogućnosti karijere i postave pitanja stručnjacima ZSEM-a kao i saznaju sve o mogućostima studentske razmjene na više od 160 sveučilišta diljem svijeta.

Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta s ponosom najavljuje Stipendiju Plan za Budućnost za akademsku godinu 2024. Ova inicijativa osmišljena je kako bi podržala izvrsnost i potaknula akademski napredak studenata s izvanrednim postignućima. Stipendija nudi financijsku potporu talentiranim studentima koji su ostvarili iznimne rezultate tijekom svog školovanja. Stipendija je otvorena za sve maturante te je potrebno ispuniti prijavu i poslati motivaciji esej. ZŠEM je vodeće veleučilište u Republici Hrvatskoj koja nudi visokokvalitetno obrazovanje u području ekonomije, poslovne administracije i srodnih disciplina. Njen akademski program, međunarodna suradnja i stručni tim čine ZŠEM prepoznatljivom institucijom kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu.

New Report

Close