Smart Industry
Olakšavanje rada

Završena digitalna transformacija HGSS-a

Implementacijom Centrix sustava za elektroničko uredsko poslovanje Omege software završen je proces digitalne transformacije Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS).

Objava za medije
24. travanj 2023. u 13:07
FOTO: Press

Omega software omogućila je HGSS-u potpunu digitalizaciju poslovanja i smanjenje nepotrebnog ispisivanja dokumenata, pa će se podacima sada moći pristupati s bilo koje lokacije i u bilo koje vrijeme.

Uz to, osigurano je i digitalno potpisivanje dokumenata čime se uklanja potreba slanja papirnate dokumentacije na razne lokacije radi potpisivanja.

„Svi mi HGSS-ovci volimo i uživamo u prekrasnoj prirodi naših dolina, planina i šuma. Digitalizacija našeg poslovanja pomoći će nam da budemo još brži i fleksibilniji u izvršenju naših zadaća. Puno manje ispisivanja različitih dokumenata znači i manje papirnatog otpada, a time i manje posječenog drveća. Iz svih tih razloga svim srcem podržavamo digitalizaciju našeg uredskog poslovanja. Prirodu možemo čuvati na mnogo načina, a ovo je jedan od njih!“ – rekao je Jadran Kapović pročelnik Komisije za informiranje i analitiku HGSS-a, ujedno i dugogodišnji gorski spašavatelj.

„Suradnja sa HGSS-om za nas je bilo novo iskustvo, izuzetno smo ponosni što je upravo Omega software omogućila da članovi HGSS-a svoje interne dokumente od sada mogu stvoriti, pristupiti im ili ih potpisati online, s bilo koje lokacije i u bilo koje vrijeme. Centrix će im olakšati i ubrzati svakodnevni rad, te im omogućiti da više vremena posvete doista bitnim stvarima: spašavanjima, potragama, edukacijama i vježbama“. – rekao je Ivica Kujundžić – Lujan, CEO Omega software d.o.o.

New Report

Close